<>

 
 
 
A sárga-feketék remekül tolják az idén, az újonc is bajba kerülhet a Signal Iduna Parkban. Fix hazaival kalkulálunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.35

Elsöpri az újoncot a sárga veszedelem?

A sárga-feketék remekül tolják az idén, az újonc is bajba kerülhet a Signal Iduna Parkban...
Német bajnokság
Dortmund - Darmstadt
Vasárnap, 17:30

A Borussia rendesen bekezdett, megnyerte az első öt bajnokiját, a hétközi fordulóban viszont pontokat hagyott a Hoffenheimnél (1-1). A gárda így is a 2. helyen áll a bajorok mögött, otthon 3-0-0-ás (10-1), makulátlan mérleggel. Tuchel mester nagyszerű kerettel dolgozik, nem egyszerű bekerülni a kezdőbe, ezt viszont egyelőre jól kezelik a futballisták, hiszen hihetetlen motivációval vetik bele magukat hétről-hétre a küzdelmekbe. A brigád az EL-ben is nyert már egy csoportmeccset, úgyhogy nem lehet panasz Reusék produkciójára. A keretben Sahin, Durm és Subotic sérült.

A Darmstadt újonc a ligában, jelenleg nem áll rosszul, a 10. 9 egységgel, 2-3-1-es sorral. Idegenben még veretlen, verte a Leverkusent és ikszelt a Schalkéval. A forma nem rossz, a Brémát győzték le a hétközi fordulóban. A keretben több középpályás is hiányzik, igaz, ők már a szezon kezdete óta nem bevethetőek.

24949. Dortmund - Darmstadt, (0-1) 1 (1.35) - Tippmix

Az újonc eddig összeszedetten teljesít, ám a dortmundi túra keménynek ígérkezik. A házigazda erős, jó eséllyel kivégzi a vendégeit. Tippünk hendis H!

 
 
  • 1potrien112015szeptember27.20:33ÚjVálasz

    Srácok,valami más koncepció mentén kellene tippelni,mert az 1,3-1,6 közti favoritok pakolása még önmagában is mindig tuti bukó,nemhogy kombiban.Főleg az utóbbi időben,általában 10-ből ha 2-3 ilyen esemény jön. Annyi a furcsa eredmény,mint égen a csillag,ezért különösen kerülni kellene a tömegtippeket,illetve az 1,6 alatti "bundaérzékeny" meccseket.Azért én sok (több) sikert kívánok,egy ilyen klassz felület+ név azért komolyabb tippeket érdemelne!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!