<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Finn kettes és gólzápor Bursában

Robog a bajnoki cím felé az SJK, és a hétfői három pontra égető szüksége van. Dzsudzsákéktól győzelmet várunk, ha lehet, góleső közepette...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05579. HIFK - Seinäjoen JK, 2 (1.80) - finn bajnokság, 17:30

Ugyan még van hátra néhány kör a finn élvonalból, az újonc HIFK lassan, de biztosan halad a cél, vagyis a bennmaradás felé. Az SJK célja viszont a bajnoki cím, melyre minden esélye megvan még így a hajrában, a trófea a Rovaniemi-HJK-SJK hármas valamelyikének kezébe kerül majd idén. A jó forma adott a remek hajrához vendég oldalon, hiszen az elmúlt 7 körben nem talált legyőzőre az SJK, ráadásul egy önbizalom-növelő HJK elleni sikerről érkezik erre a derbire.

Ugyan a HIFK-nek jól jönne legalább 1 meglepetés pont ezen a meccsen, elsődlegesen a következő, KTP elleni kiesési derbire fókuszál már. Az egymás elleni mérleg is jól mutatja a két együttes közti reális különbséget, 2-0 és 4-1 arányban diadalmaskodott ebben a szezonban a HIFK ellen az SJK. Bár az odds vészesen csökken, 1.80 körül még elcsíphető, és mindenképp megér egy próbát.

06453. Bursaspor – Eskisehirspor, több, mint 3,5 gól (2.65) – török bajnokság, 19:00

Ahogy azt a Tippmixtippek közt írtuk, győzelmet várunk Dzsudzsák Balázséktól, és: miért ne jöhetne össze a siker gólzáporos meccsen? A legutóbbi hazai bajnokiján 3-2-re nyert a Bursaspor, amely hétfői ellenfelével is rendre eseménydús derbiket vív. Az elmúlt évek öt találkozója közül négyszer jött Bursában a +3,5-es opció, a legutóbbi három összecsapás 2-2-re, 3-1-re és 4-1-re végződött. Mindkét csapat beragadt a rajtnál, úgyhogy menni kell előre, ebben a forgatókönyvben pedig benne vannak a gólok.

 
 
  • 1Clement2015szeptember28.19:26ÚjVálasz

    Finn kettes...meg amit a paci himbál. Vagy elkefélt nagy bundameccs volt, vagy a lába rohadjon le ezeknek az agyonpénzelt finn görényeknek.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!