<>

 
 
 
A bergeni együttes még nem mondott le a feljutásról, ha hétfő este nyer, akár előzhet is!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ha fel akar jutni, otthon nyernie kell!

A bergeni együttes még nem mondott le a feljutásról, ha hétfő este nyer, akár előzhet is!
Norvég másodosztály
Brann Bergen - Bryne
Hétfő, 19:00

A Brann tavaly esett ki a norvég élvonalból, a cél pedig az azonnal visszajutás volt a klubnál. A piros-fehérek a bajnokság első felét rendesen elrontották, sokat remiztek, így féltávnál még le voltak maradva a dobogóról. Az elmúlt hónapokban viszont jól hajráznak Husekleppék, június eleje óta mindössze egyszer kaptak ki, legutóbbi két hazai fellépésükön magabiztos sikert arattak. Most 43 egységgel a 3. helyen állnak, a 2. Kristiansund ugyancsak ennyivel áll. Otthon egyébként is félelmetes a Brann (7-3-1), egyetlen vereségét a listavezető mérte rá. Lars Arne Nilsen vezetőedző szinte a komplett csapatával számolhat.

A Bryne a 9. 30 ponttal, tisztes távolságban áll a kiesőktől, de a play off sem "fenyegeti". A társulat kiegyensúlyozottan teljesít, vendégségben 3-3-6-os a mérlege. Az elmúlt hét bajnokijából csak egyet nyert meg, a sereghajtót győzte le, a múlt héten a Fredrikstadtnál kikapott. A zöldek keretében nincs friss sérült.

39493. Brann Bergen - Bryne, 1 (1.55) - Tippmix

Az egymás elleni mérlegük nyomasztó bergeni fölényt mutat, és ma sem várunk meglepetést. A Brann simán elveri a vendégeket, és harcban marad a feljutásért.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!