<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: BL-tutik és meglepetések

Nem várunk gólzuhatagot a Messit nélkülöző Barca és a Leverkusen meccsén, ugyanakkor jöhet a sokadik Bayern-gála. Jóslatunk szerint nem lesz eseménytelen az Arsenal és az Olympiakosz meccse.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

36147. Barcelona – Leverkusen, 2 vagy 3 gól (2.00) – BL-selejtező, 20:45

Jön a Barca első meccse Leo Messi nélkül, nagy kérdés, hogy mire lesznek képesek a társak. A katalánoknak kell a győzelem, hiszen Rómában csak 1-1-et játszottak, míg a Leverkusen 4-1-re elintézte a csoport leggyengébbjét, a BATE Boriszovot.

Ritkán gálázik mostanában a BL-címvédő, még azt is el tudjuk képzelni, hogy alaposan megszenved a sikerért, főleg, hogy Bravo kapus és Rafinha is hiányzik, míg Jordi Alba és Vermaalen szereplése kérdéses.

36086. Bayern München - Dinamo Zagreb, 1, európai hendikep -2 (1.65) - BL-selejtező, 20:45

Őrült tempót diktál a Bayern az utóbbi hetekben: a Mainzot, a Darmstadtot, a Leverkusent és az Olympiakoszt 3-0-ra verte, míg a Wolfsburgot 5-1-re intézte el. Lewandowski élete formájában játszik, mint ahogy nagyon jól teljesít Costa, Müller és Vidal is. A zágrábiak bravúrgyőzelemmel nyitottak a BL-főtáblán, hiszen legyőzték az Arsenalt, a horvát ligában is jól megy nekik, ám kedden a kontinens talán legjobb formájában lévő csapatához látogatnak. Tippünk szerint lesz közte legalább három gól.

28203. Arsenal – Olympiakosz, több, mint 2,5 gól (1.55) - BL-selejtező, 20:45

Mindkét csapat zakózott az első körben: az Arsenal Zágrábban égett meg 2-1-re, az Olympiakosz a Bayern nagyobb tudása előtt hajolt meg hazai pályán (0-3). Majdhogynem győzelmi kényszerben játszik kedden az angol csapat, ám meglátásunk szerint a görögök is jók lehetnek egy gólra. A München elleni zakó óta két meccsen nyolc találatot értek el Fortuniszék, és legutóbb az Arsenal is gálázott (5-2 a Leicester elleni bajnokin). Egymás ellen sem fukarkodnak a találatokkal: az Arsenal és az Olympiakosz egyaránt 2-1-re, illetve 3-1-re diadalmaskodott hazai környezetben a Bajnokok Ligája korábbi idényeiben.

 
 
  • 1Norbert19732015szeptember28.13:13ÚjVálasz

    Kedves Profitipp! Szégyen amit csináltok! Én a helyetekben, abba hagynám a tippelgetést..!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!