<>

 
 
 
A manchesteri fiatalok már délután leléphetik a németeket, az felnőtteknél az első körben épp a MU-t verő PSG nehéz meccsre számíthat Moszkvában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Merész oddsok az ifi és felnőtt BL-ből

A manchesteri fiatalok már délután leléphetik a németeket, az felnőtteknél az első körben épp a MU-t verő PSG nehéz meccsre számíthat Moszkvában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

35098. Manchester Utd. U19 - Wolfsburg U19, 1, európai hendikep -1 (2.65) - ifjúsági Bajnokok Ligája, 16:00

Bevallottan merész a tipp, hiszen nem nézzük reggeltől estig a MU és a Wolfsburg korosztályos csapatainak fellépéseit. A B-csoport első körének eredményei ugyanakkor árulkodóak. Az angolok két hete 3-0-ra győztek a PSV otthonában (a lassan 18 éves Marcus Rashford duplázott), míg a Wolfsburg hiába vezetett 2-0-ra a CSZKA Moszkva ellen, a második félidőre összeomlott, és 4-2-es vereséget szenvedett. A németek azóta hazájuk bajnokságában kikaptak Hamburgban (0-1), majd otthon a Hannovertől (0-2), nem valószínű, hogy szerdán támadnak fel. Főleg, hogy a fényes karriert befutó, az angol válogatottban 39-szer szereplő egykori Man. United- és Newcastle-kedvenc Nicky Butt nagyon elégedett a csapatával, és az első meccshez hasonló folytatást vár. Jobbnak tűnik a MU, akár több góllal is győzhet.

34689. CSZKA Moszkva - PSV, X (3.45) - Bajnokok Ligája, 20:45

A BL csoportkör második fordulójának szerdai játéknapján a PSV a CSZKA Moszkvához látogat. A hazaiak sikertelenül próbálták bevenni két héttel ezelőtt a Wolfsburg otthonát, a németek ugyanis 1–0-ra nyerni tudtak a Volkswagen arénában. Az orosz pontvadászatot 10 forduló után viszont vezetik a moszkvaiak, így összességében nincsenek rossz formában.

A hollandok esti riválisukkal ellentétben győzelemmel indultak a sorozatban, ráadásul hatalmas skalpot gyűjtött be a PSV, hiszen a Manchester Unitedet fektették két vállra az első játéknapon. A bajnoki forma vendégoldalon sem rossz, 7 meccsen 4 győzelem 2 döntetlen és 1 vereség a mutató. A hazaiaknak illene pontot szerezniük, mert ha 2 forduló után sem áll majd a nevük mellett, azzal saját dolgukat nehezítik meg a folytatásra. A PSV pedig a MU felett aratott bravúrgyőzelme után szerintünk kiegyezne egy oroszországi döntetlennel, mi biztosan rátesszük a bevállalós szelvényünkre!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!