<>

 
 
 
Szerdán még mindig a BL-meccsek vannak fókuszban: a Real svédországi vendégjátékára, a Sahtar-PSG és a Juve-Sevilla meccsre is van ötletünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 BL-csatával 5-szörös odds

Szerdán még mindig a BL-meccsen vannak fókuszban: a Real svédországi vendégjátékára, a Sahtar-PSG és a Juve-Sevilla meccsre is van ötletünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

34208. Sahtar Doneck - PSG, 2 (1.77) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Sahtar nagyon kikapott az első fordulóban, igaz, a Bernabeuban ez mással is előfordul. A bajnokságban három pont a hátránya a Kijevvel szemben, az elmúlt hetekben nyerte a meccseit. A PSG nyolc fordulót követően már négy pontos előnnyel vezeti a francia bajnokságot, idegenben eddig csak a Reims tudott pontot elvenni tőle. Az első játéknapon a Malmőt magabiztosan rendezték le Cavaniék (2–0). A csoportrangadó előtt Ibráék bebiztosíthatják szinte a továbbjutást egy győzelemmel - ezt az esélyt nem hagyják kihasználatlanul.

34407. Juventus - Sevilla, 1 (1.85) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Juve a bajnokságban nem tudja elkapni a fonalat, egy győzelme mellett kétszer döntetlenezett, háromszor kikapott. Legutóbb Nápolyban maradtak alul Allegri fiai (2-1). A BL-ben viszont jól kezdtek a zebrák, hátrányból fordítva nyertek Manchesterben a Citynél. A Sevilla is szenved a La Ligában, de a déli együttes is sikerrel vette az első akadályt a BL-ben: az akkor még mélyrepülésben lévő Mönchengladbachot verték simán. A Juve most is a BL-formáját hozza, és az idegenben kevésbé félelmetes Sevillát legyőzi.

34681. FF Malmö - Real Madrid, 2 és 2.5 gól felett (1.55) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Real Madrid a hétvégi Malaga elleni bajnoki 0-0 után most mindenképpen gólt szeretne lőni. Ez az állítás különösen igaz Ronaldóra, aki ha a Malmö elleni BL-meccsen mesterhármast ér el megdönti Raúl rekordját. A spanyol csatár a „királyi gárda” mezében 323-szor volt eredményes, a háromszoros aranylabdás portugál 321 találatnál tart. A triplázás nem elképzelhetetlen Ronaldótól, hiszen az előző fordulóban a Sahtar ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésen hármat a portugál jegyzett. Benítez dolgát csupán a sok sérült nehezíthetik meg. Svédországban biztosan nem léphet pályára Gareth Bale, James Rodríguez, Danilo, Pepe, Sergio Ramos és Abner.

A Malmö az első fordulóban 2-0-s vereséget szenvedett a PSG ellen. A svédek azonban mindent bevetnek annak érdekében, hogy hazai pályán ne fussanak bele nagy pofonba. Az AS című spanyol lap beszámolója szerint a Swedbank Stadionban egy-egy méterrel csökkentették a pálya szélességét, azért, hogy megnehezítsék a vendégek támadójátékát. Mi azonban úgy gondoljuk, ez sem lesz akadály Ronaldóéknak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!