<>

 
 
 
Mindkét együttes vereséggel kezdte a D-csoportot, ám azóta sok minden megváltozott. A Gladbach feltámadt, a City zuhanórepülésbe kezdett... Gólváltást várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Feltámadt a házigazda, zuhan a vendég

Mindkét együttes vereséggel kezdte a D-csoportot, ám azóta sok minden megváltozott. A Gladbach feltámadt, a City zuhanórepülésbe kezdett... Gólváltást várunk!
Bajnokok Ligája
Mönchengladbach - Manchester City
Szerda, 20:45

Lucian Favre helyére Andre Schubert ült le a Mönchengladbach kispadjára, és a váltás varázsütésre megváltoztatta a korábbi eredménytelenséget! A zöld-fehér-feketék azóta behúzták mindkét bajnokijukat, rúgtak hét gólt, és ismét tavalyi önmagukra emlékeztető produkcióval rukkoltak elő. Kellettek is a pontok Xhakáéknak, hiszen nagyon beragadtak a Bundesligában. És a BL-ben is, ahol az első mérkőzésen Sevillában szenvedtek 3-0-ás vereséget. Az eredmény mellett Raffaellék teljesítménye is siralmas volt, a 90 perc alatt mindössze egyszer sikerült eltalálniuk a hispánok kapuját... A Borussia szerdai hiányzói: Stranzl (1/0), Jantschke (kérdéses, 5/0).

34298. Mönchengladbach - Manchester City, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmix

A Manchester City úgy kezdte a szezont, ahogy kell: 5 nyertes bajnokit játszottak le Nasriék. Aztán jött a Juve szeptember közepén, és a gyenge formában lévő Allegri-legénység a hajrában a maga javára fordította az eredményt. A West Ham is megtréfálta Agüéróékat, legutóbb pedig a Tottenham mért kiadós verést De Brynéékre (4-1). A kékek közben azért továbbléptek a Ligakupában, de Pellegrini mesternek valamit ki kell találnia, hogy megállítsa csapatának zuhanórepülését. A keret nem lesz teljes, íme a hiányzók: Clichy (0/0), Delph (2/0), Kompany (kérdéses, 5/2), Bony (kérdéses, 5/0), Silva (kérdéses, 4/1), Mangala (kérdéses, 6/0), Touré (kérdéses, 7/1).

A hazaiak életjelet adtak magukról, a vendégek mintha megrogytak volna. Mindkét alakulatnak kellenek a pontok, így bátor játékot várunk - no és természetesen gólokat, itt is, ott is...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!