<>

 
 
 
Nem mindennapi nyereményt rakhatott zsebre egy szerencsés angol fogadó, akinek Lukaku hajrában szerzett gólja 18.8 millió forintot ért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Így nyerj kétezerből közel 19 milliót!

Nem mindennapi nyereményt rakhatott zsebre egy szerencsés angol fogadó, akinek Lukaku hajrában szerzett gólja 18.8 millió forintot ért.

Minden bizonnyal aranyba foglalta Romelu Lukaku nevét az az angol úr, aki hétfő este kétezer forintnak megfelelő fontból közel 18,8 millió forintot nyert. Hat mérkőzéséből öt bejött a hétvégén, s már csak az West Brom-Everton találkozó volt hátra. Az összecsapást vendégsiker mellet arra vette, hogy mindkét csapat lő gólt.

Ám a meccs nézése közben vélhetően a szívroham kerülgette a brit úriembert, ugyanis finoman szólva sem mondhatnánk sima találkozónak, sőt. Az 54. percben még 2-0-ra a hazai csapat vezetett, amikor Lukaku szépített, majd a 75. percben Kone révén az egyenlítés is összejött. Lukaku győztes gólja a 84. percben született, így vaskos summát tehetett zsebre a szerencsés nyertes.

Azt nem lehet tudni, hogy a nyereményből vett-e valamit a belga támadónak. Kyle Jordan azt viszont elárulta, mire fordítja a pénzt. A mérkőzés izgalmait családjával egy amerikai utazással szeretné kipihenni. Természetesen a profitipp.hu stábja is gratulál a szerencsés nyertesnek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!