<>

 
 
 
Vasárnapra három topligából szemezgettünk: a liverpooli rangadón az Evertonban bízunk, a spanyol éllovas idegenben nyerhet, a Sampdoria pedig legalább 1 pontot szerezhet az Inter ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Villarreal, Everton és a Samp

Vasárnapra három topligából szemezgettünk: a liverpooli rangadón az Evertonban bízunk, a spanyol éllovas idegenben nyerhet, a Sampdoria pedig legalább 1 pontot szerezhet az Inter ellen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05006. Everton - Liverpool, 1X (1.38) - angol bajnokság, 14:30

A Mersey-pari derbit a hazaiak várhatják kedvezőbb előjelekkel. A kékek augusztus közepe óta nem kaptak ki, a Premier League-ben jól menetelnek, és továbbjutottak a Ligakupában is. Legutóbb a WBA-nál nyerte nagy csatában 3–2-re Lukakuék (0–2-ről fordítva). A Goodison Parkban 1-1-1 a statisztikájuk, a Watforddal döntetleneztek, a Citytől kikaptak, a Chelseát verték. 12 pontos most Martinez együttese. A Liverpoolnál Brendan Rodgers egyre nehezebb helyzetben van, a vörösök nemcsak a bajnokságban, hanem az EL-ben is bukdácsolnak. A héten a Sionnal nem bírtak az Anfielden (1–1). 11 pontjával Bentekéék a középmezőnyben foglalnak helyet, vendégként nem veszélyesek (1-1-1). Az Everton most jobb formában van, ez dönthet.

15449. Sampdoria - Internazionale, 1X (1.71) - olasz bajnokság, 15:00

Az olasz bajnokságban a hetedik fordulót rendezik. A hazaiaknak 10, a vendégeknek 15 pontjuk van. A kék-fehérek otthon eddig megnyerték mindhárom meccsüket, két hete a Roma is elhasalt nála, legutóbb viszont Bergamóban kikapott a Zenga-csapat. Az Inter elveszítette veretlenségét, ráadásul rangadón és otthon: a Fiorentina 4–1-re ütötte ki a széteső milánói csapatot. Roberto Mancini Miranda kiállítása után többször is belenyúlt a gárdába, de nem sültek el jól a döntései. Ma sem lesz könnyű dolga a kék-feketéknek, Icardiéknak egy pontnál több nem jut ma délután.

08528. Levante – Villarreal, 2 (1.85) – spanyol bajnokság, 18:15

A Villarreal remekekül kezdte a szezont, s hat forduló elteltével veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot, csupán az idénynyitón hullajtott pontot. Augusztusban a Betisszel játszottak 1-1-es döntetlent a „sárga tengeralattjárók”. A Levante ezzel szemben még nyeretlen, s három ponttal a kieső, 19. helyen áll. Továbbá az sem a hazai csapat mellett szól, hogy nem igazán megy a játék a Villarreal ellen. A Levante a legutóbbi hat találkozóját elvesztette Marcelino García Toral legényei ellen.

Ami viszont közös a két együttesben, az a sérültek száma. A hazaiaknál Verza, Rubén García és Ángel Trujillo nem bevethető, míg a vendégeknél Sergio Asenjo, Mateo Musacchio, Cédric Bakambu és Adrián sérült, de kérdéses a játéka Roberto Soldadónak és Denis Suáreznek is. A jelenlegi formát figyelembe véve vendég sikerre számítunk, ráadásul az 1,85-ös odds sem tűnik rossznak.

 
 
  • 1crossover2015október04.10:50ÚjVálasz

    A Liverpool bárcsak a Basellel ne bírt volna, egy szót nem szólnék, de a retardáltak a Siont nem bírták megverni, azon ment el a mixem....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!