<>

 
 
 
Elképesztő összoddsot hoztunk össze a hét utolsó napjára: két sportág, három tipp, a szorzó pedig az egekben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 3 tippel közel 44-szeres zseton!

Elképesztő összoddsot hoztunk össze a hét utolsó napjára: két sportág, három tipp, a szorzó pedig az egekben!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09799. Szeged – Barcelona, 1 (3.75) – férfi kézilabda BL, 17:00

A világ egyik legjobb játékosának, Nikola Karabaticnak a távozása megviselte a címvédő Barcelonát. A katalánoknak nem úgy sikerült a szezonkezdés, ahogy eltervezték. Az első fordulóban meglepetésre 22-21-es vereséget szenvedtek a német Rhein-Neckar Löwen vendégeként, aztán nagy csatában verték 34-32-re a svéd Kristianstadot, így jelenleg az ötödik helyen állnak a B csoportban. A szegediek csak a rosszabb gólarányuk miatt nem előzik meg az előző kiírás bajnokát.

A BL nyitányon remek játékot bemutatva hazai pályán 31-30-ra legyőzték a 2014/15-ös szezon harmadik helyezettjét, a lengyel Kielcét, majd kikaptak a macedón Vardar Skopje otthonában 27-23-ra. Jó hír továbbá a Tisza-partiaknak, hogy vállalni tudja a játékot a kisebb sérüléssel bajlódó a svéd Jonas Källman. A magyar együttes jól ismeri riválisát, ugyanis a vasárnapi összecsapás lesz a 10 találkozó a két gárda között, a Szeged az európai kupasorozatokban ennyiszer egyik csapattal sem "randevúzott", ráadásul hazai pályán remekelnek a dél-magyarok. Úgy gondoljuk, meglepetést okoz majd a hazai gárda.

11990. Arsenal - Manchester Utd., X (3.25) - angol bajnokság, 17:00

A Premier League 8. fordulójának vasárnapi szuperrangadóján az Arsenal és a Manchester United feszül egymásnak. Az ágyúsok nem szerepelnek rosszul a bajnokságban, 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget számlál Wenger együttese, mellyel jelenleg a 6. pozíciót foglalja el a táblázaton. A BL-ben viszont kritikán aluli a londoniak teljesítménye, a két héttel ezelőtti, zágrábi vereséget követően most szerdán az Olympiakosz nyert az Emiratesben. A MU bár döcögve kezdte a szezont, beindulni látszik a gépezet, hiszen Van Gaal legénysége listavezetőként várhatta a fordulót, 5-1-1-es mutatójának köszönhetően, és ha ma is nyerni tudnak a vörösök, visszavehetik az 1. helyet a városi rivális Citytől. Habár a forma a vendégek mellett szól, erre azért nem fogadnánk, a szoros egymás elleni eredmények miatt mi a döntetlenre szavazunk!

13061. Leverkusen - Augsburg, (0-1) X (3.60) - német bajnokság, 17:30

A 8. fogadja a 17. helyen állót a német élvonal 8. fordulójában. A Leverkusen két nyertes meccsről érkezik, közel állt a BL-ben a Barca legyőzéséhez, ám végül pont nélkül távozott a katalánoktól (1-2). Az Augsburg eddig csupán 4 pontot szerzett, egyedül a Hannover együttesét verte meg, a látottak alapján alaposan megviseli a csapatot a kétfrontos harc. Az Európa-ligában mindkét csoportmeccsét 3-1-re elveszítette (Bilbao, Partizan). A Leverkusen eddig mindkét hazai nyertes meccsét 1-1 góllal hozta (Mainz, Hoffenheim), az Augsburg pedig vendégként a Bayern ellen is csupán egy góllal kapott ki. Ami még inkább erősítette bennünk a fenti 1 gólos Leverkusen-siker ötletét, az az egymás elleni mérleg. Ebben a felállásban a legutóbbi 3 közös meccs mindegyikét megnyerte ugyan a Bayer, de mindegyiket csupán 1-1 góllal. Úgy gondoljuk, ekkora oddsot mindenképp megér egy próbát ez a tipp!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!