<>

 
 
 
A Schalke remek formában van, lendülete az idén eddig szintén jól teljesítő Köln ellen sem törik meg vasárnap délután.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.72

Napi tuti lehet a száguldó házigazda sikere

A Schalke remek formában van, lendülete az idén eddig szintén jól teljesítő Köln ellen sem törik meg vasárnap délután.
Német bajnokság
Schalke - 1. FC Köln
Vasárnap, 15:30

A gelsenkircheni együttes számára kissé szeszélyesen indult a szezont, ám a 4. fordulótól kezdve már csak győzelmet aratnak a királykékek. Sorozatban már hatnál járnak - igaz, ebben bent van a két EL-siker is! Huntelaarék a Veltins Arénában 2-1-0-ás Bundesliga-mérleget produkáltak, érdekesség, hogy az újonc Darmstadt tudott pontot csenni tőle. Most a 3. helyen áll 16 egységgel (5-1-1), gólkülönbsége 10-5. A jó szereplésben az is közrejátszik, hogy André Breitenreiter vezetőedző "csak" a szokásos sérültjeivel nem számolhat (Uchida, Nastasic, Höger), rajtuk kívül a többiek bevethetők, és ráadásul jó formában is vannak. Ma is a jól megszokott 4-4-2-es hadrend várható, elől Huntelaar és Santo, a két szélen pedig Meyer és Choupo-Moting támogatja majd a rohamokat.

A Köln sem áll rosszul, 11 pontjával a 7. a tabellán. Idegenben 1-0-2 a kecskések mutatója, a Stuttgartnál győztek, a berlini és a frankfurti vendégjáték viszont nem járt eredménnyel. Legutóbb az Ingolstadt vendégeskedett nála, és a hazaiak nem is bírtak az újonccal: 1-1 lett a vége. Modesték a legjobb összetételben érkeznek Gelsenkirchenbe, friss sérült nincs, és eltiltás sem nehezíti Peter Stöger vezetőedző munkáját.

12804. Schalke - 1. FC Köln, 1 (1.72) - Tippmix

A Schalke most nagyon egyben van, a kölni védelem pedig sebezhető (a három túrán 9 gólt kaptak). Ma szerintünk a házigazda lendülete nem törik meg, mindhárom pont Gelsenkirchenben marad. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!