<>

 
 
 
A finn élvonalban a RoPS a bajnoki címre hajt, ehhez gólokat kell lőnie, a KHL-ben pedig a hatékony támadósorra bíró Avangard meccsén várunk találatokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két sportág meccsén várunk gólokat

A finn élvonalban a RoPS a bajnoki címre hajt, ehhez gólokat kell lőnie, a KHL-ben pedig a hatékony támadósorra bíró Avangard meccsén várunk találatokat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

13800. Mariehamn - Rovaniemi PS, 2.5 gól felett (1.90) - finn bajnokság, 17:30

A vendég RoPS óriási meglepetésre három fordulóval a bajnokság vége előtt a második helyen áll a tabellán, mi több, ha hétfőn győz, két ponttal megelőzheti az SJK-t. Zsinórban három meccset nyert, mely alatt 8 gólt lőtt és csupán egyet kapott, vendégként 7-4-4 mérlegével a mezőny legjobbja. A Mariehamn minden bizonnyal a középmezőnyben végez, komoly tét már nincs számukra, hiszen a 3. helytől 10 pontra vannak. Legutóbbi három mérkőzésén a támadójáték impotens maradt és csupán egy ponttal gazdagodott.

Bevállalós a tipp, hiszen mindegyik csapat csak 2-es gólátlaggal áll 30 forduló után, a Mariehamn mindössze 6 meccse hozott legalább 3 találatot. Annak okán viszont látunk fantáziát a gólokban, hogy a RoPS elképesztő lendülettel jön és motivált, a 3 ponthoz viszont gólokat kell szereznie. A Mariehamn számára pedig már csak a tisztes helytállás és a szép hazai búcsú maradt. Egy bevállalós szelvényen megéri megfogadni az over opciót.

21202. Torp. Nyizsnyij Novgorod - Avangard Omszk, 5.5 gól felett (2.35) - KHL, 18:00

A nyugati 6. fogadja a keleti 3. helyezettet a KHL hétfői játéknapján. Az Avangard nem csak a Keleti Főcsoport, de az egész KHL egyik leggólerősebb csapata. 17 mérkőzés alatt 48 gólt szerzett a vendég együttes, melyből 23-t idegenben. A védelem azonban sebezhető, immáron 38 kapott gólnál jár. A Novgorod 29 ponttal áll, otthon 7 meccséből ötöt megnyert. Elsősorban a vendégek miatt gondolkodunk overben: az Avangard eddigi 7 mérkőzése hozott legalább 6 találatot, a legutóbbi 5 meccséből három. A győzelem itt vélhetően azé a csapaté lesz, amely hatékonyabb támadósort tud felmutatni. Mindkét csapat képes az attraktív támadójátékra, ekkora oddson megér egy próbát a legalább 6 gólos tipp, pláne hogy ebben a felállásban a legutóbbi két meccs 10, illetve 8 gólt hozott.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!