<>

 
 
 
A szerény hétfői kínálatból szemezgetve három hazai tippel érkezünk a szerb és a görög élvonalból, valamint a dán kettőből.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: görög, szerb és dán túra

A szerény hétfői kínálatból szemezgetve három hazai tippel érkezünk a szerb és a görög élvonalból, valamint a dán kettőből.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13736. Aszterasz Tripolisz - Plataniasz, 1 (1.40) - görög bajnokság, 18:30

A 10. fogadja a sereghajtót a 6. forduló zárómeccsén. Az Aszterasz elsősorban a kettős terhelésnek köszönheti gyenge szezonrajtját, egyelőre 2-1-2 mérleggel szerénykedik a középmezőnyben. A legutóbbi El-körben a Schalke simán verte (0-4), de a Sparta ellen legalább pontot szerzett otthon (1-1). A vendég Plataniasz mindössze 1 pontig jutott eddig, a 9 kapott gól még nem is lenne olyan rossz, de a 2 lőtt gól rémesen kevés, vendégként három veresége van 1-7-es gólkülönbséggel. Az egymás elleni mérleg hűen tükrözi a két csapat közti reális különbséget: az Aszterasz felsőházi csapat, a Plataniasz pedig legjobb esetében is a gyenge középmezőny tagja. A hazaiaknak volt idejük kipihenni a német túrát, egy hétfő esti sikerrel elindulhatnak felfelé a tabellán.

06117. Partizan Belgrád - Cukaricki, 1 (1.35) - szerb bajnokság, 19:00

A szerb bajnok 20 ponttal mindössze a negyedik a bajnokságban, lemaradása a Crvena Zvezdéval szemben már 12 pont. Otthon erős (4-2-0, 15-3), idegenben viszont halvány. A gárda érdekelt még az Európa Ligában: csütörtökön győzött is Augsburgban. A formája jó, megnyerte a legutóbbi bajnokiját is.

A Cukaricki 15 pontot szerzett eddig, idegenben sem gyenge (2-2-2), viszont legutóbb otthon kikapott. A tavalyi bronzérmesnek nem lesz könnyű dolga a fővárosban.

15166. Silkeborg - Naestved, 1 (1.45) - dán másodosztály, 19:00

A dán másodosztályban mindkét csapat rosszul szerepel. A hazaiak a kilencedik helyen állnak 13 ponttal, 3-1-1-es otthoni sorral. Egy győzelemmel több pozíciót is feljöhetnek a kék-fehérek. A formája gyenge, legutóbbi három bajnokiján nem tudott nyerni. A Naestved az utolsó 7 ponttal, vendégként 1-0-4-es statisztikával. Rossz passzban vannak, két vereséget szenvedtek az elmúlt hetekben. A Silkeborg rendre elverte a Naestvedet a korábbi találkozásaik alkalmával, most is ez várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!