<>

 
 
 
Hétfő este a norvég másodosztályban a döntetlenkirály és a leggyengébb védelemmel rendelkező együttes találkozik egymással. Mi a gólokra fogadunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólzápor a norvég kettőből

Hétfő este a norvég másodosztályban a döntetlenkirály és a leggyengébb védelemmel rendelkező együttes találkozik egymással. Mi a gólokra fogadunk!
Norvég másodosztály
Fredrikstad - Baerum
Hétfő, 19:00

A házigazdánál a tavalyi szezon előtt felvetődött a feljutás kérdése, ám a csapat végül elbukott az osztályozón. Az idei kiírásra is célként tűzték ki az első hatba kerülést, de ettől egyelőre három helyezés és öt pont választja el a piros-fehéreket. A társulat 32 egységével a 9., 8-8-9-es összmérlegéből 4-7-1 a hazai mutató - igazi döntetlenkirály a gárda, már ami az otthoni fellépéseit illeti. Ami a formáját illeti: mostanában inkább jól megy Johansenéknek, két sikerrel a hátuk mögött érkeznek a mai ütközetre. A keretben nincs friss sérült, egy támadó sárga lapos eltiltását tölti majd.

A Baerum egyelőre osztályozós helyen áll - köszönhetően botrányos védelmének. A gárda 25 meccsen 56 gólt kapott, ennél többet senki sem a ligában. 26 pontja van, idegenben 2-3-7 a statisztikája. Egy több mint három hónapos rossz, nyeretlen sorozatot zárt le a múlt héten a Nest hazai legyőzésével (5-2). Helyzete nem reménytelen, kivívhatja még a bennmaradást - ehhez viszont minden egységre szüksége lesz, és elnézve a sorsolását, nem egyszerű a helyzete. Friss sérült és eltiltott sincs a sárga-feketék keretében.

13711. Fredrikstad - Baerum, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmix

Júniusban, fordított felállásban 3-2-re idegenben nyert a Fredrikstad. Ma is a gólokban látjuk leginkább a fantáziát, hármat jó eséllyel összehoznak a felek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!