<>

 
 
 
A bombaformában játszó és a francia másodosztályt jelenleg vezető Dijon ezúttal a gyenge középcsapathoz, a Tours együtteséhez látogat hétfő este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Ki állítja meg a francia éllovast?

A bombaformában játszó és a francia másodosztályt jelenleg vezető Dijon ezúttal a gyenge középcsapathoz, a Tours együtteséhez látogat hétfő este.
Francia másodosztály
Tours - Dijon
Hétfő, 20:30

A Dijon zsinórban a 4. másodosztálybeli szezonjának futott neki idén, mindannyiszor feljutási reményekkel. A 7., 6., majd a 4. hely után végre tényleg dobogóra érne és ehhez remek bajnoki rajtja is adott. Elképesztő formában játszik ugyanis az utóbbi időben: zsinórban 6 bajnoki sikert számlál és ezzel az élre állt. A 18-5-ös gólkülönbség is sokat elárul a csapatról: stabil védelme mellett ezúttal támadásban is jól teljesít, de érdekes módon a védő Jullien a csapat házi gólkirálya jelenleg 5 góllal. Vendégként 2-1-1 sorral és 5-3-as gólkülönbséggel áll jelenleg.

A Tours 44 pontjával tavaly megmenekült, idén sem várható sokkal több tőle és ezt a szezonrajt is alátámasztja: 11 ponttal a 14. helyen áll és immáron 4 meccse nyeretlen. Rémesen defenzív együttes 8-7-es gólkülönbségével, otthon csupán 1-1-2 sort tudhat magáénak. Érdekes módon túrái során még veretlen, pedig járt már többek közt a Valenciennes-Lens-Nancy hármasnál is. A nyár során egyébként távozott egy kezdő védője és két gólerős támadója is.

34115. Tours - Dijon, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - Tippmix

A Tours eddig 4, míg a Dijon 5 olyan találkozót játszott 9 forduló alatt, mely 2-3 gólt hozott. Tavaly érdekes módon egyszer sem tudta legyőzni az esélyesebb Dijon hétfő esti ellenfelét: ebben a felállásban 0-0 lett, míg a Dijon pályáján 3-0-ra nyert a Tours. Nem várható gólzápor, több okból kifolyólag sem: a Dijon rettenetesen stabil védelemmel bír, a Tours pedig támadásban gyenge, védelme viszont képes jó teljesítményt mutatni. Az over/under opciókra adott oddsok alacsonyak, viszont méretükhöz képest szerintünk komoly rizikót hordoznak. Ennek okán a sokkal jobban fizető 2-3 gólos fogadást ajánljuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!