<>

 
 
 
Az Eb-selejtezők felé közeledve szűkül a fogadási kínálat, mi azonban így is találtunk két csinos oddsot: Angliában hazait, míg a brazil kettőben döntetlent várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol hazai, brazil X

Az Eb-selejtezők felé közeledve szűkül a fogadási kínálat, mi azonban így is találtunk két csinos oddsot: Angliában hazait, míg a brazil kettőben döntetlent várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

21790. Kidderminster - Boreham, 1 (2.25) - Angol Nemzeti Liga, 20:45

Az Angol Nemzeti Liga utolsó helyezettje az újoncot fogadja a tizenötödik fordulóban. A Harriers mindössze hat pontos, még nyeretlen, otthon két döntetlen mellett ötször kapott ki. A piros-feketék a múlt héten szoros vereséget szenvedtek, ráadásul emberhátrányban, előtte ikszeltek idegenben.

A Boreham 11 pontos, vendégként 2-1-4 a statisztikája, legutóbb döntetlenezett, előtte viszont kikapott. Az újoncnak szűk a kerete, vészes gólínségben szenved. A Kidderminster ma megszerezheti első győzelmét!

23440. CRB - Santa Cruz PE, X (2.95) - brazil másodosztály, szerda 01:30

A brazil másodosztály 30. fordulójának magyar idő szerint szerda hajnali játéknapján a CRB a Santa Cruzt fogadja. A hazaiak 11. helyen állnak a tabellán, az eddig eltelt 29 mérkőzésen 11-7-11-es statisztikát produkálva. A forma viszont remek, legutóbbi 6 találkozóján nem talált legyőzőre a gárda (3 győzelem 3 döntetlen). A vendégeknek sem lehet okuk a panaszra, sőt, a Santa Cruz 14-6-9-es mutatójával jelenleg 3. a tabellán. A közelmúlt eredményei itt is bizakodásra adhatnak okot, öt meccse veretlen a csapat, ebből négyet megnyertek a piros-feketék. Egymás ellen kiegyenlített a legutóbbi randevúk mérlege, egy CRB és egy Santa Cruz diadal mellett kétszer is döntetlenre végeztek a felek. Szerintünk most sem hirdetnek győztest a két jó formában lévő alakulat nem bír majd egymással!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!