<>

 
 
 
Kiesési rangadót rendeznek az angol ötödik vonalban: a vendégek az elmúlt hetekben összeomlottak, ma sem lesz sanszuk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Merész hazait fogadunk Angliában

Kiesési rangadót rendeznek az angol ötödik vonalban: a vendégek az elmúlt hetekben összeomlottak, ma sem lesz sanszuk...
Angol Nemzeti Liga
Altrincham - Halifax
Kedd, 20:45

Az Altrincham a 24 csapatos bajnokságban a 19. helyen áll, 14 mérkőzésen 17 egységig jutottak a kékek. Otthon 4-1-2 a mérlegük, a formájuk biztató: három bajnoki óta nem kaptak ki, az előző kettőt pedig úgy nyerték meg, hogy gólt sem kaptak. Lee Sinnott menedzser a legjobb csapatával várhatja az ütközetet, a leggólerősebb csatár, Bowerman is már bevetésre készen áll, és eltiltott sem lesz. Marad a 4-4-2-es felállás - zárt védekezés kiemelt fontosságú a Moss Lane-en.

A Halifax Town komoly válságban van: Gary McClelland menedzser fiai 7 ponttal a 23. helyen állnak. Nagyon nem is lehet csodálkozni a kék-fehérek gyengélkedésén, ugyanis a nyáron hatalmas volt a mozgás a keretben, az érkezők pedig egyelőre nem tudják pótolni a távozókat. A brigád idegenben eddig mind a hat fellépését elbukta, a formája pedig tragikus. Két vesztes meccsből érkezik, szombaton, a The Shay-en történelmi vereségbe szaladt bele: a Cheltenham 7-1-re nyert. Burrowék nincsenek egyszerű helyzetben, lemaradásuk egyre tekintélyesebb, egyelőre azonban nincsen semmiféle arra utaló jel, hogy feltámadna az együttes.

21780. Altrincham - Halifax, 1 (2.00) - Tippmix

A Halifax válságban van, az Altrincham ezt kihasználhatja. A pontok a Moss Lane-en maradnak. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!