<>

 
 
 
A KHL-t vezető CSZKA Moszkva számára kedden egy kötelező győzelmet ígérő mérkőzés következik. A katonacsapat a ligaszinten utolsó előtti, a főcsoportjában utolsó Szeversztalhoz látogat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A ligaelső idegenben verheti a sereghajtót

A KHL-t vezető CSZKA Moszkva számára kedden egy kötelező győzelmet ígérő mérkőzés következik. A katonacsapat a ligaszinten utolsó előtti, a főcsoportjában utolsó Szeversztalhoz látogat.
KHL
Szeversztal Cserepovec - CSZKA Moszkva
Kedd, 18:30

A Szeversztal Cserepovec nagyon rosszul szerepel, 15 mérkőzésen csak 15 pontot gyűjtött, amivel a 28 csapatos liga 27. helyén áll. 10 meccset játszottak otthon, ebből 4-szer tudtak nyerni, csütörtökön az Avangard 4-3-as sikert ünnepelhetett náluk. Nagyon kevés gólt lőnek, a 33 találat a legrosszabb mutató a Nyugati-főcsoportban, viszont a 38 kapott góljuk közepes. A csapatból két játékos emelkedik ki, a 12 pontos Bucsnyevics (6+6) és a 10 pontos Kagarlickij (6+4). A kapuban a cseh Stepánek áll, aki 90,2%-os teljesítménnyel és 2,5-ös kapott gólátlaggal véd.

02248. Szeversztal Cserepovec - CSZKA Moszkva, 2 (1.55) - Tippmix

A CSZKA Moszkva remekül kezdte a szezont, vezeti a 28 csapatos KHL-t, 17 meccsből 13-szor nyertek. Idegenben 5-ből 3-szor nyertek, azt a két vereséget viszont a kétszeres bajnok Ak Barsz és a főcsoportban második Jokerit otthonában szenvedték el, a szezonnyitón hosszabbításban verték az SZKA-t, valamint a Lada otthonában 4-2-re, a Jokeritnél pedig vasárnap 3-1-re nyertek. Gólarányuk imponáló, 57-szer találtak be és csak 31 gólt kaptak, előbbi mutató a liga legjobbja. A csapat több KHL-es sztárral rendelkezik, közülük Radulov remekel, 22 pontnál jár (8+14), amivel vezeti a KHL pontlistáját. Mögötte Platt és Mursak 15-15 pontos (12+3 és 4+11), a svéd Hjalmarsson pedig 12 ponttal bír (2+10). Három kapusuk is van, jelenleg Szorokin remekel, 4 meccsén 96,6%-ot nyújtott és csak 3 gólt kapott, míg a 7 meccsel bíró Fasth 90,2%-os, a 6 meccses Galimov pedig 88,8%-os hatékonysággal védett.

A két csapat múltját uralja a CSZKA, a legutóbbi 2 szezonban 6 meccset játszottak, ebből mindet a katonacsapat nyerte. Utoljára december 3-án találkoztak, akkor a moszkvaiak 9-1-re kiütötték ellenfelüket, de a korábbi 3-0 és 8-2 is említésre méltó. Ha a keddi meccset komolyan veszi a KHL-éllovas, nem lehet kérdéses a kimenetel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!