<>

 
 
 
Kinyílhat a gólzsák az MLS éjjeli összecsapásán New Yorkban, a Barsz Kazany pedig kihasználhatja a Dinamo idegenbeli gyengélkedését.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két tippel 5.16-os odds

Kinyílhat a gólzsák az MLS éjjeli összecsapásán New Yorkban, a Barsz Kazany pedig kihasználhatja a Dinamo idegenbeli gyengélkedését.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06912. Barsz Kazany - Dinamo Moszkva, 1 (2.40) - KHL, 18:30

Az előző idényben a Keleti Konferencia alapszakaszát megnyerő, majd a rájátszás döntőéig jutó Kazany egyelőre felemásan teljesít, 7 sikere mellett 9 vereséget szenvedett el. Formája sem túl biztató, két vesztes meccsről érkezik erre a derbire. A Dinamo sem épp legjobb formáját mutatja, szintén zsinórban két bajnokit veszített, ráadásul vendégként a Nyugati Főcsoport leggyengébb együttese 1 győzelemmel és 3 vereséggel. Kemény és kiélezett csata várható, elsősorban a hazai jég dönthet: a Kazany kihasználhatja a moszkvaiak rossz formáját és idegenbeli sebezhetőségét és megnyerheti a találkozót.

04185. New York - Montreal, 3.5 gól felett (2.15) - MLS, csütörtök 01:30

A New York vezeti a Keleti Főcsoportot 51 ponttal és ha jól jön ki a lépés, akkor ott lesz a rájátszásban. Idén azonban nem csupán a rájátszás elérése a cél, hanem végre a döntőbe jutás, melytől tavaly a New England fosztotta meg őket. Ennek érdekében a támadójáték 53 lőtt góllal acélos. A Montreal is rájátszásra hajt, azonban az Orlando szorongatja, így nem lazíthat. Vendégként azonban nem sokat tud idén felmutatni, elsősorban az idegenbeli 2-4-8 mérlegének köszönheti gyengébb eredményét.

A hazaiaknak eddig 8, míg a vendégeknek 7 olyan bajnokijuk volt idén, melyen legalább 4 gól született. Tavaly egy 4, illetve egy 6 gólos összecsapást nyomtak, így megkockáztatjuk, hogy ezúttal is lesz legalább 4 találat a 90 perc során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!