<>

 
 
 
Rémesen gyenge a szerdai fogadási kínálat: a japán Ligakupában gólokat, az angol kiscsapatok kupájában gólínséget, a belga kettőben pedig hazait várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 5.1-es szorzó négy ötlettel

A japán Ligakupában gólokat, az angol kiscsapatok kupájában gólínséget, a belga kettőben pedig hazait várunk. A magyar férfi kosárbajnokságban másodszor is bízunk a Körmendben.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

23976. Albirex Niigata - Gamba Osaka, 2.5 gól felett (1.65) - japán Ligakupa, 12:00

A japán Ligakupában az elődöntők első meccseit rendezik. A Niigata a bajnokság második etapjában jelenleg a tizenegyedik, otthon nem erős, de összességében jól jönnek a meccsein a gólok.

A vendégek a nyolcadik helyen állnak, kiegyensúlyozottabban teljesítenek, közös jellemzőjük, hogy az Osaka mérkőzései is gyakran gólgazdagok. Bár az első mérkőzések általában kevésbé pörgősek, ma kivétel lehet, és összesen lesz három találat.

33385. Körmend - Alba Fehérvár, 1 (1.47) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

A múlt pénteki első fordulóban gyönyörűen hozta a tippünket a Körmend, amely 14 ponttal győzött Szegeden. Az Alba bajnoki rajtja ezzel szemben rosszul sikerült, hiszen hosszabbítás után 91-89-re a Zalaegerszeg nyert Fehérváron.

Új szelek fújnak a szerdai ütközet házigazdájánál, és az előszezon eredményei alapján kijelenthető, hogy a vasiak nagyságrendekkel erősebb csapattal vágtak neki a bajnokságnak, mint korábban. Teo Cizmic, az új horvát edző ragyogó amerikai, horvát, valamint ausztrál légiósokkal dolgozhat. Az elmúlt hónapokban a Körmend játszotta a legtöbb tesztmeccset, 12 alkalommal hagyta el győztesen a parkettet (simán nyerte a Göcsej-kupát is), csupán a Juzsnyij ellen kapitulált – az ukrán bajnok ellen is csak hét ponttal maradt alul. Channels, az amerikai hátvéd szereplése kérdéses, akárcsak a centerposzton bevethető Farkasé.

Az Alba még csak formálódik, közel sem állt össze, az új légiós, Glover a hírek szerint nem fog tudni játszani, ugyanakkor Chery engedélyt kapott az orvosoktól, így ő szerepelhet. A jóval összeszokottabb Körmend aligha rontja el a hazai bajnoki bemutatkozását.

30023. Cercle Bruges - Coxyde, 1 (1.25) - belga másodosztály, 20:30

A feljutásra hajtó, jelenleg a 4. helyen tanyázó Bruges fogadja a 14. helyezettet. A Cercle Bruges tavaly esett ki az élvonalból, nem is lehet más a cél, mint visszajutni. A csapat egyelőre veretlen, 4 sikere mellé 3 döntetlen társul 14-7-es gólkülönbséggel. A Coxyde szintén újonc, csak a harmadosztályból érkezett erre a szezonra és megvetné lábát a másodosztályban. A bajnoki rajt azonban sok okot nem ad a bizakodásra: 0-4-3 sorral áll 7 forduló után, legutóbb a nem túl acélos Virton 0-3-al küldte őket haza... Bár a Bruges a kiesés következtében természetesen gyengült, még így is klasszisokkal erősebb kerettel bír, mint a harmadosztályú szintet képviselő szerdai ellenfele. Nem is lehet kétséges a hazai siker, ha a Tippmix lehetőséget biztosítana a hendikepes fogadásra, akkor azt ajánlanánk, így azonban marad alacsony oddsért sima háromesélyben.

14034. Stevenage - Dag&Red, 2.5 gól alatt (1.70) - Johnstone's Paint Trophy, 20:45

Az angol Johnstone's Paint Trophy-ban két negyedosztályú együttes találkozik ma este. Mindkét oldalon nagy a baj, rossz formában fociznak hetek óta. A csatársorok különösen gyengék, a hazaiak 11-szer, a vendégek 12-szer voltak eredményesek a bajnokságban tizenegy forduló alatt. Kellene a siker mindkét félnek, de a bajnokság fontosabb lehet a szakvezetések számára, ugyanis a kiesés valós veszély. A hazaiak tűnnek esélyesebbnek, de szinte kizárt, hogy kiszakad a gólzsák.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!