<>

 
 
 
Az északír bajnokságban egy meccset rendeznek szerda este, és ezen a kilencven percen nem unatkoznak majd a nézők...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Izgalmas meccs Észak-Írországból

Az északír bajnokságban egy meccset rendeznek szerda este, és ezen a kilencven percen nem unatkoznak majd a nézők...
Északír bajnokság
Ballinamallard Utd. - Glenavon
Szerda, 21:00

A házigazda a 12 csapatos bajnokság 10. helyén áll 10 fordulót követően 8 egységgel - épp annyi van hősünknek, mint a már osztályozós 11. helyezett Dungannonnak. Nyugalomra és hátradőlésre tehát semmi ok, minden pontra égető szüksége van Bacoméknak. Otthon viszont eddig el vannak átkozva a fiúk, 0-1-4-es hazai mérlegük elkeserítő, ehhez 2-8-as gólkülönbség párosul. A csapnivaló otthoni szereplést közepes idegenbeli produkcióval igyekeznek kompenzálni, legutóbb győztek is, 2-0-ra verték a Gelntorant.

Főtipp

19858. Ballinamallard Utd. - Glenavon, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmix

Melléktipp

11557. Ballinamallard Utd. - Glenavon, 2 (1.70) - Tippmix

A Glenavon jobban áll, 15 pontjával az 5., vendégként 2-2-1-es sort tud felmutatni. A hazaiakkal ellentétben a Glenavon nem fukarkodik a találatokkal, over-under mutatója 8-2. A formája összességében nem rossz, két hete ugyan kikapott a listavezető Linfilednél, de megszorongatta a bajnokesélyest (4-3), azóta pedig otthon nyert az egyik kiesőjelölt ellen.

Két dolgot érzünk a találkozóval kapcsolatban: egyrészt, nem gondoljuk, hogy megszakadna a házigazda rossz sorozata, és azt sem vélelmezzük, hogy a vendégek nem vállalnák fel ezúttal is a támadófutballt. Tippünk így +2.5 és 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!