<>

 
 
 
Az oroszok a saját kezükbe vették sorsukat: ha péntek este nyernek, fél lábbal Franciaországban érezhetik magukat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ismét hengerelhet a szbornaja

Az oroszok a saját kezükbe vették sorsukat: ha péntek este nyernek, fél lábbal Franciaországban érezhetik magukat...
Eb-selejtező
Moldova - Oroszország
Péntek, 20:45

A G-csoportban így fest a tabella nyolc játéknapot követően: 1. Ausztria 22 (már kijutott), 2. Oroszország 14, 3. Svédország 12, 4. Montenegró 11, 5. Lichtenstein 5, 6. Moldova 2. Moldova alulteljesítette az elvárásokat, az egyébként sem túl magasan lévő mércét sikerült levernie Alexandru Curteianu szövetségi kapitány alakulatának. A kékek az utolsó a hatosban, hazai környezetben minden meccsüket elveszítették - a lichtensteini pontra sem lehetnek extrán büszkék, viszont épp aktuális ellenfelüket rendesen megizzasztották tavaly (1-1).

Leginkább a góllövéssel van baja a moldávoknak, 8 selejtezőn mindössze háromszor voltak eredményesek Epureánuék. A keretben nincs klasszis, otthon, vagy orosz kiscsapatoknál fociznak a játékosok. Csodák pedig nincsenek, nagyon gyenge csapatot alkotnak Dedovék. A keretben egy bekk és egy középpályás egyaránt eltiltását tölti.

30131. Moldova - Oroszország, (1-0) 2 (1.65) - Tippmix

Az oroszok az előző hónapban hozták helyre korábbi hibáikat - elsősorban azzal, hogy legyőzték a nagy rivális svédeket. Leonid Slutskiy szövetségi kapitány együttese 1-0-ra verte szeptemberben a háromkoronásokat, majd kitömte idegenben a miniállam együttesét (0-7). Idegenben 2-1-1-es Kokorinák statisztikája, egyetlen vereségüket Ausztriában szenvedték el. A hátralévő mérkőzéseken legalább négy pontot kell szerezniük Akinfejevéknek, ha ez sikerül, akkor simán kijutott a nagy testvér az Eb-re. AZ utolsó napon Montenegró látogat Oroszországba. Eközben a svédekre kellemesebb ellenfelek várnak, de hátrányuk két pont, és összevetésben is rosszabbak Dzagojevéknél.

A vendégek nem vehetik fél vállról a mai találkozót - a tudásbeli különbség hatalmas, és szerintünk az oroszok letutizzák a sikert, azaz legalább kettő lesz a végén közte. Tippünk így hendis V!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!