<>

 
 
 
Pénteken a Szalavat hosszabbításban nyert a Slovan otthonában, most fordított pályaválasztási feltételek mellett már a rendes játékidőben is nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

A Szalavat erőre kaphat a Slovan ellen

Pénteken a Szalavat Julajev hosszabbításban nyert a Slovan otthonában. Szerdán fordított pályaválasztás mellett találkoznak a csapatok, a 2011-es KHL-bajnok számára nem jelenthetne gondot a pozsonyiak legyűrése.
KHL
Szalavat Julajev Ufa - Slovan Bratislava
Szerda, 16:00

A Szalavat Julajev rosszul kezdte a szezont, de már kezd magára találni. A 2011-es Gagarin-kupa-győztes egy ötmeccses győzelmi széria után háromszor kikapott, de a legutóbbi két meccsét megnyerte, a pozsonyi siker után vasárnap 3-2-re nyert a Medvescak otthonában. Az ufaiak 7 hazai meccsből 4-szer nyertek, de már rég játszottak otthon, azóta más formát mutattak idegenbeli túrájukon. Gólarányuk 42:49, a lőtt gólok száma jó, a kapott találatoké kevésbé. Legponterősebb játékosuk a svéd zsonglőr, Omark, aki 15 pontot (7+8) gyűjtött, mögötte Prohorkin és Grigorenko 9-9 pontos (egyaránt 5+4). A kapuban vannak a legnagyobb problémáik, az NHL-t is megjárt Svedberg 88,3%-a nem túl acélos.

A Slovan Bratislava hullámzó teljesítményt nyújt, legutóbbi 4 meccsén vesztesen hagyta el a jeget, a múlt héten hazai pályán kapott pofonokat. Idegenben jónak tűnhet az 5 meccsen aratott 4 győzelmük, de többnyire csak alsóházi csapatokat vertek, egyedül a Dinamo Moszkva elleni 2-1-es sikerük nevezhető nagy skalpnak, a Jokerit 4-1-re érvényesítette ellenük a papírformát. 17 meccsen 37 gólt lőtt és 43-at kapott a szlovák csapat, előbbi mutató kevés, utóbbi közepes. Húzóembereik légiósok, a kanadai Barker 12 pontos (3+9), rajta kívül a 10-10 pontos cseh Kaspar (5+5) és a szlovén Jeglic (3+7) érdemel említést. Kapusaik észak-amerikaiak, Garnett 90,9%-os, Brust 90,3%-os teljesítményt nyújtott eddig.

02251. Szalavat Julajev Ufa - Slovan Bratislava, 1 (1.50) - Tippmix

A Szalavat Julajev még sosem szenvedett vereséget Ufában a Slovan ellen. A baskírok sokkal erősebb kerettel rendelkeznek, ha szeretnének felzárkózni az élmezőnyhöz, mindenképp kötelező begyűjteniük a három pontot a szlovákok ellen.

 
 
  • 4hokibubus2015október07.19:12ÚjVálasz

    Sajnos nem mindig előny, ha valaki észérvek alapján próbál jégkorongos tippeket adni. Mondjuk ezt sikerült pont oda írnotok, ahol jött a tipp.
    Érdekes módon a tavaszi 70% körüli jégkorongos sikerrátánál nem szóltatok hozzá....

     
  • 3Norbert19732015október07.18:03ÚjVálasz

    Kedves Profitipp! A 7 éves kislányom is több meccset talál el mint Ti! Vicc amit csináltok...!

     
  • 2Norbert Krausz2015október07.13:48ÚjVálasz

    vakok között a félszemű király

     
  • 1potrien112015október07.09:05ÚjVálasz

    Kedves Profitipp,tényleg nem látjátok,hogy az ilyen 1,3-1,6 közti oddsok favorizálása totál bukás?Elég megnézni a statisztikáitokat.10 ből 3-4 ilyen jön be általában.Változott a sportfogadás,a bukik irányítják az eredmények jó részét,tehát a tippelési szokásoknak is ez kellene,hogy adja az alapját.. KHl-ben rengeteg a döntetlen,érdemesebb ezeket 3/5,3/6-ban játszani.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!