<>

 
 
 
A már biztos Eb-résztvevő osztrákok ezúttal Montenegróba látogatnak, a spanyolokra pedig papíron könnyű meccs vár Luxemburg ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Montenegrói gólok és a spanyolok

A már biztos Eb-résztvevő osztrákok ezúttal Montenegróba látogatnak, a spanyolokra pedig papíron könnyű meccs vár Luxemburg ellen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28720. Montenegró - Ausztria, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - Eb-selejtező, 20:45

Az Eb-selejtezők pénteki játéknapján Montenegró a már biztos Európa-bajnoki résztvevő Ausztriát fogadja. Hazai oldalon még élnek a pótselejtezős remények, hiszen a jelenleg negyedik helyen álló montenegróiak egy ponttal vannak csak lemaradva a harmadik Svédország mögött. Az osztrákok ellenben 8 játéknapot követően 7 győzelemmel és 1 döntetlennel toronymagasan vezetik a csoportot, és már biztos az első helyük, valamint részvételük a kontinensviadalon. Éppen ezért kérdéses, hogy mennyire törik majd össze magukat a mai találkozón, éles meccsen egyértelműen esélyesek lennének, most azonban nem mernénk a sikerükre fogadni. Inkább a gólokban látjuk a potenciált, mostanában ugyanis mindkét gárda többször játszott 2 vagy 3 gólos derbiket, egymás ellen is hasonlóra számítunk!

33015. Spanyolország – Luxemburg, (0-4) X (4.50) – Eb-selejtező, 20:45

A címvédő Spanyolország már pénteken biztosíthatja Eb-részvételét, ehhez le kell győznie Luxemburgot. A feladat egyszerűnek tűnik, ugyanis 17 pont választja el egymástól a két gárdát. Az egyetlen nehézséget talán a védelem okozhatja Vicente del Bosque szövetségi kapitány számára. Sérülés miatt biztosan nem léphet pályára Sergio Ramos, Dani Carvajal, Inigo Martinez és Bruno Soriano sem.

Ám nem gondoljuk, hogy a sok hiányzó veszélyeztetné a spanyol sikert. A Luxemburgi labdarúgás viszont sokat fejlődött az elmúlt két évtizedben, ez meg is látszik az eredményeken. Igaz, egy-egy győzelem és döntetlen mellett, hat vereség szenvedett el a miniállam, de óriási pofonba egyszer sem szalad bele. A legnagyobb különbségű diadalt épp a spanyolok aratták: 4-0-ra nyertek idegenben. Most is négygólos hispán sikerre számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!