<>

 
 
 
A dánok selejtezőbeli helyezése már nem csak saját kezükben van, győzniük kellene Portugáliában, ez azonban nem lesz egyszerű Fernando Santos csapata ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Mesés odds Ronaldóék csütörtöki meccsére

A dánok selejtezőbeli helyezése már nem csak saját kezükben van, győzniük kellene Portugáliában, ez azonban nem lesz egyszerű Fernando Santos csapata ellen.
Eb-selejtező
Portugália - Dánia
Csütörtök, 20:45

Az I-csoportban is kiélezett a helyzet a végéhez közeledve, hiszen a 15 ponttal éllovas portugálok mögött ott lohol a 12 pontos dán együttes, majd 11 pontjával az albán gárda. Dánia viszont 7 meccsből szerezte a jelenlegi 12 egységét, az ő számukra a portugáliai kirándulás lesz az utolsó felvonás ebben a csoportban, míg Portugália ezen kívül Szerbiában tesz látogatást, Albánia pedig Örményországban megy (a hazai szerbek elleni meccs után) a 8. körben.

Ronaldóék számára sokkal indult a selejtezősorozat, hiszen Albánia hatalmas meglepetésre nyert náluk 1-0-ra. Paulo Bento számára véget is ért a történet, jött Fernando Santos, akivel ezt követően 5 sikert aratott az együttes és közel került a kontinenstornához. A dánok egyetlen vereségüket épp a portugálok ellen szenvedték el (0-1), vendégként viszont még veretlenek (2 döntetlen, 1 győzelem). Morten Olsen csapatának sorsa, vagyis a 2. hely megszerzése nem saját kezében van még akkor sem, ha csütörtök este esetleg nyernek.

28379. Portugália - Dánia, 2. félidőben lesz több gól (2.05) - Tippmix

A tippünket elsősorban a portugálok eddigi meccseire, teljesítményére alapozzuk. A hazaiak rendre a 2. félidőben viszik döntésre derbijeiket: eddigi mind a hat selejtezőbeli meccsükön a második játékrész hozott több találatot. A dánokra is a taktikus játék a jellemző és vélhetően most, hogy szükségük van mindhárom pontra, ez hatványozottan érvényes lesz, Morten Olsen nagy taktikus. Tippünk tehát, hogy a 2. félidő hoz több találatot a csütörtök esti meccsen.

Portugália várható kezdője: Rui Patricio – Soares, Pepe, Carvalho, Coentrao – Veloso, Pereira – Silva, Andre Andre, Nani – Ronaldo

Dánia várható kezdője: Schmeichel – Jacobsen, Kjaer, Agger, S. Poulsen – Kvist, Hojbjerg – Y. Poulsen, Krohn-Dehli, Eriksen – Bendtner

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!