<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: három hazaival profitálnánk

Egy korosztályos és két „nagy” Eb-selejtezőt néztünk ki csütörtökre: svájci, magyar és román győzelemmel kalkulálunk. Fogadunk?

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Svájc U21 - Bosznia-Hercegovina U21, 1 (1.45) – korosztályos Eb-selejtező, 18:30

Svájc 1-0-ás kazahsztáni győzelemmel indította a csoportot, míg a bosnyákok már két meccset elveszítettek: a norvégoktól 2-0-ra, otthon a kazahoktól 2-1-re kaptak ki. A délszláv együttes meg sem közelíti a nagyok eredményeit, a legutóbbi tíz fellépés nyolc zakót hozott (tavaly szeptemberben a magyarok 4-1-re nyertek Boszniában). Svájc erősebbnek tűnik, illik nyernie.

29786. Magyarország - Feröer-szigetek, félidő 1, vége 1 (1.60) – Eb-selejtező, 20:45

Életbe vágóan fontos a győzelem a magyar csapat számára, ez esetben biztossá válik, hogy pótselejtezőt játszhat, de még a legjobb csoport harmadik hely megszerzése sem kizárt. Úgy kalkulálunk, Storck csapata menni fog előre. Szurkolók is lesznek, Feröernek már szinte mindegy az eredmény, hasonló forgatókönyvet várunk, mint tavaly odakint: korai magyar gól, aztán csöndes eredményóvás.

31823. Románia – Finnország, 1 (1.65) - Eb-selejtező, 20:45

Egyáltalán nem ájultunk el a románok teljesítményétől, ám a finnek még náluk is gyengébbek. A házigazda úgy állhat a meccshez, ha győz, biztosan megtartja a hárompontos előnyét a magyarokkal szemben. A román kaput csak Dzsudzsák tudta bevenni, a 7-1-es gólkülönbség nem rossz. Finnországban 2-0-ra győzött Románia, és az azt megelőző három párharcot is megnyerte. Úgy véljük, nem szalasztja el óriási lehetőségét a házigazda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!