<>

 
 
 
Az A-csoportban a 3. helyért folyik ádáz küzdelem: ha nyernek a törökök, jó esélyük marad a play offra. A csehek már ott vannak az Eb-n, lehet, hogy közösen megtréfálják a hollandokat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.39

Pontot lophatnak a törökök Prágából

Az A-csoportban a 3. helyért folyik ádáz küzdelem: ha nyernek a törökök, jó esélyük marad a play offra. A csehek már ott vannak az Eb-n, lehet, hogy közösen megtréfálják a hollandokat...
Eb-selejtező
Csehország - Törökország
Szombat, 20:45

Kevesen gondolták volna a sorsoláskor, hogy két játéknappal a vége előtt Izland és Csehország várhatja páholyból a végjátékot. E két válogatott 19-19 egységgel már biztos Eb-résztvevő, mögöttük jön Törökország (12), Hollandia (10), Lettország (4) és Kazahsztán (2). A csehek lehetnek a királycsinálók, hiszen az utolsó fordulóban a narancsosokkal ütköznek meg. Skodáék tehát már kijutottak, köszönhetően a kiegyensúlyozott teljesítményüknek. Izlandon kikaptak, otthon nem bírtak a lettekkel Pavel Vrba fiai, de ezen kívül csak nyertek - ez pedig elegendő volt az 1-2. hely megszerzéséhez. Otthon veretlenek Daridáék (3-1-0). Nagy kérdés lesz a motiváció: vajon mennyire rakja oda magát a cseh válogatott? Egy biztos, eltiltott nincs, friss sérültet nem jeleztek a szaklapok.

31865. Csehország - Törökország, X2 (1.39) - Tippmix

Fatih Terim legénysége 12 pontos, idegenben eddig 1-2-1 a mérlege. A sorozatot borzalmasan kezdték a félholdasok: kikaptak Izlandon, majd otthon a csehektől, majd a letteknél is csak remizni tudtak. Ezt követően már összekapták magukat Arda Turanék, de egy lettek elleni hazai döntetlen még csak becsúszott. A legutóbbi játéknapon aztán végre kijött a lépés Burak Yilmazéknak, és 3-0-ra verték el a hollandokat. A félholdasok kerete nagyon erős, és ami fontos: Calhanogluék sorsa a saját kezükben van. Ha verik ma a cseheket és a zárónapon Izlandot, pótselejtezhetnek, de négy pont is elegendő lehet az üdvösséghez.

Épp erre alapozzuk tippünket: ma nem maradnak pont nélkül a törökök, így megtartják esélyüket az utolsó fordulóra. Tippünk így: x2!

Csehország várható kezdője: Vaclik – Kaderabek, Suchy, Kalas, Novak – Darida, Pavelka – Sural, Kopic, Krejci – Skoda

Törökország várható kezdője: Babacan – Ozbayrakli, Aziz, Balta, Erkin – Tufan, Inan – Tore, Calhanoglu, Turan – Tosun

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!