<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vincze Ottó: osztrák siker és magyar győzelem

A hétvégi Eb-selejtezőkre ezúttal a Fradi, a Győr és a Zalaegerszeg egykor kiválósága, a 11-szeres válogatott középpályás, Vincze Ottó adta le (sztár)tippjeit. Lássuk!
Montenegró – Ausztria, 1

- Az osztrákok már biztos csoportelsők, a montenegróiak viszont még harcban vannak a kijutásért, így számukra sokkal nagyobb téttel bír a találkozó. Hazai környezetben el tudom képzelni, hogy legyőzzék a „sógorokat”.

Bosznia-Hercegovina – Wales, X

- Wales egy döntetlennel megváltja a jegyét Franciaországba, a bosnyákoknak pedig elvileg az egy ponttal még marad esélyük, így szerintem nem lesz nyertese a találkozónak.

Csehország – Törökország, 1

- Habár a törököknek mindenképpen győzniük kellene, az az érzésem, hogy nem fog sikerülni. A nagy akarásnak nyögés lehet a vége, a remekül kontrázó csehek megbüntethetik a kitámadó vendégeket.

Görögország – Magyarország, 2

- Nyilván magyar győzelmet mondok, bár a realitás talaján maradva a döntetlen valószínűbb. Nem szabad lebecsülni a görögöket, még akkor sem, hogy ha ez a sorozat most nem sikerült nekik és nincsenek topformában. Kikapni nem fogunk, a szurkolóknak és az országnak pedig jót tenne, ha győzelemmel zárnánk a csoportkört.

Finnország – Észak-Írország, 1

- Mindkét válogatott óriási talány a számomra, de ha a finnek meg akarják mutatni, hogy van bennük potenciál, akkor itt a remek alkalom, le kell győzni az észak-íreket, amivel nekünk is nagy szívességet tennének.

Szerbia – Portugália, X

- Gyakorlatilag tét nélküli a találkozó, és bár a portugáloknak jobb a csapata, a szerb pokolban nem hiszem, hogy nyerni tudnak, itt is döntetlent vizionálok.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!