<>

 
 
 
Vasárnap Zágrábban 3-2-re nyert a 2011-es KHL-kiírás bajnoka. Ezúttal hazai közönség előtt diadalmaskodhat a Szalavat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Zágráb után odahaza is győzhet az Ufa

Vasárnap 3-2-re nyert Zágrábban a 2011-es KHL-bajnok. Szerdán meghálálták bizalmunkat az oroszok, egy 2 perc alatt lőtt 3 gólos rohamnak köszönhetően legyőzték a Slovant. A baskírok kezdenek erőre kapni, a Medvescakot is verniük kell a felzárkózáshoz.
KHL
Szalavat Julajev Ufa - Medvescak Zagreb
Péntek, 16:00

A Szalavat Julajev rosszul kezdte a szezont, de már kezd magára találni. A 2011-es Gagarin-kupa-győztes egy ötmeccses győzelmi széria után háromszor kikapott, de a legutóbbi három meccsét megnyerte, a pozsonyi siker után vasárnap 3-2-re nyert a Medvescak otthonában, majd szerdán ugyanilyen arányban verte újra a Slovant. Az ufaiak 8 hazai meccsből 5-szer nyertek. Gólarányuk 45:51, a lőtt gólok száma jó, a kapott találatoké kevésbé. Legponterősebb játékosuk a svéd zsonglőr, Omark, aki 16 pontot (7+9) gyűjtött, mögötte Grigorenko 10 (6+4), Prohorkin 9 pontos (5+4). A kapuban vannak a legnagyobb problémáik, az NHL-t is megjárt Svedberg 88,7%-a nem túl acélos.

A Medvescak Zagreb a szoros nyugati mezőnyben a 6. helyen áll. Legutóbbi két mérkőzésüket elveszítették, vasárnap a Szalavat Julajev, szerdán a Metallurg Magnyitogorszk verte őket. Idegenben rosszak, 6 meccsen csak 2-szer nyertek, azt is rosszul szereplő csapatok otthonában. A 47 lőtt góljuk szép mutató, ellenben hátul is gólokban gazdagok, 46 találatot kaptak, ami az egyik legrosszabb. A csapatot cseh játékosok húzzák, Kvapil 16 (7+9), Smolenák 10 (6+4) pontos. A kapuban a meccsek többségén a szlovén Kroselj védett, 92,4%-kal teljesített.

34120. Szalavat Julajev Ufa - Medvescak Zagreb, 1 (1.55) - Tippmix

Közös múltjuk öt meccsre tekint vissza, ebből 4-szer a Szalavat Julajev örülhetett. A két együttesből az oroszok a jobbak, minőségibb játékosokból áll a keretük, ha fel szeretnének zárkózni a keleti élmezőnyhöz, kötelező három pontot gyűjteniük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!