<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 5.8-as szorzó négy ötlettel

Naná, hogy szombaton is az Eb-selejtezők közül csemegéztünk, ám terítékre került a körmendi kosárcsapat is, amely már kétszer hozta a tippünket az elmúlt napokban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

28766. Izland - Lettország, 2.5 gól felett (1.80) - Eb-selejtező, 18:00

A szigetlakók már nyugalomban várhatják az utolsó két kört, de ismerve a mentalitásukat, biztosan komolyan veszik majd a hátralévő selejtezőket. 19 pontjukkal vezeti az A-csoportot, otthon 3-1-0 a statisztikájuk, gólkülönbségük 7–1; érdekes, hogy a sereghajtó kazahokkal nem tudtak mit kezdeni (0–0).

A lettek 4 pontosak, idegenben 0-3-1 a mutatójuk, csak a hollandoktól kaptak ki, tőlük viszont nagyon (0–6). Gólt lőttek Törökországban és Csehországban is. Ma sem kizárt, hogy eredményesek lesznek, de a hazaiak azért többet lőnek náluk.

30412. Norvégia - Málta, nem szerez gólt mindkét csapat (1.40) - Eb-selejtező, 18:00

A hazaiak a H-csoportban 16 ponttal a második helyre jöttek fel, miután legutóbb legyőzték a horvátokat. Az olaszok 18-cal vezetnek, a harmadik horvátok 14-gyel követik őket. Muszáj nyerniük az északiaknak, hogy maradjon esélyük a továbbjutásra, és erre minden esélyük megvan a kétpontos sereghajtó ellen. Otthon 2-1-1 (4–3) a norvégok statisztikája. A máltaiaknak két döntetlenjük van, idegenben a bolgárokat lepték meg, otthon az azeriekkel ikszeltek. Vendégként csak egyszer voltak eredményesek, az azerieknél, az olaszoknál és a horvátoknál is találat nélkül zárták a kilencven percet. Ma sem rúgnak a vendégek, nyer nullra Norvégia!

23821. Körmend – Kecskemét, 1 (1.33) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Kétszer is nyertünk már a Körmenddel, amely előbb a Szegeden győzött simán (83-69) idegenben, majd szenvedve verte otthon az Albát (77-76). A KTE túl van már egy vasi túrán, méretes zakót (77-57) kapott Szombathelyen, majd hat ponttal verte a Szegedet. A Körmend önbizalomtól duzzadva várhatja a találkozót, hiszen tönkrevert mindenkit a felkészülési időszakban. Remek külföldiek állnak az új horvát edző rendelkezésére, míg a Kecskemét nem biztos, hogy számíthat a center Ivosevre, akinek három öltéssel varrták össze az állát a hétközi bajnokin.

28899. Horvátország - Bulgária, 1 és 3.5 gól alatt (1.75) - Eb-selejtező, 20:45

Horvátország számára kulcsfontosságú a Bulgária elleni szombati találkozó, ugyanis mindössze két pont a lemaradása a csoport második, biztos Eb-részvételt érő helyétől. Ráadásul, ha nem sikerül befogni Norvégiát, akkor is esélyesként pályázik a legjobb harmadik helyre. Ám, a vendégek még nem szaladtak bele nagy pofonba a selejtezősorozat során. Két gólnál többet egyik csapattól sem kaptak, de túl sok találatot sem szereznek. Nyolc meccsen csupán hétszer voltak eredményesek. A két együttes legutóbbi összecsapásán 1-0-s horvát siker született. Hazai győzelemre számítunk, de sok gólt nem várunk a találkozón.

31862. Bosznia-Hercegovina - Wales, 1 (1.87) - Eb-selejtező, 20:45

Az Eb-selejtezők szombati játéknapján a B-csoportban Bosznia-Hercegovina - Wales rangadót rendeznek. A vendégek számára kis túlzással tét nélkül bír a találkozó, hiszen két mérkőzésen (Bosznia és Andorra ellen) 1 pontot kellene szerezniük a biztos kijutásért, ami valljuk meg, nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A hazaiak viszont gyakorlatilag az életükért küzdenek és játszanak majd, hiszen ha életben akarják tartani pótselejtezős álmaikat, és azt akarják, hogy sorsuk a saját kezükben maradjon, mindenképpen nyerniük kell. Dzeko ugyan sérült, Besic pedig eltiltott, a vélhetően pokoli hangulatot teremtő fanatikus szurkolók előtt viszont szerintünk nélkülük is kötelező a győzelem! Wales pedig majd kedden, Andorra ellen, hazai környezetben gálázva megünnepli a törtenelmi kijutást...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!