<>

 
 
 
Nincs különösebb tétje a fehérorosz-macedón derbinek a C-csoportban, a hazaiak amolyan becsületbeli ügyként azért behúzzák a három pontot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.77

Becsületből behúzhatják a fehéroroszok

Nincs különösebb tétje a fehérorosz-macedón derbinek a C-csoportban, a hazaiak amolyan becsületbeli ügyként azért behúzzák a három pontot.
Eb-selejtező
Fehéroroszország - Macedónia
Hétfő, 20:45

A C-jelű hatosban még van nyitott kérdés, azonban ennek az összecsapásnak már extra jelentősége nincsen. Így áll a tabella 9 játéknapot követően: 1. Spanyolország 24, 2. Szlovákia 19, 3. Ukrajna 19., 4. Fehéroroszország 10, 5. Luxemburg 4, 6. Macedónia 3.

A hazaiak szánalmasan kezdték a sorozatot, 2014-ben nyeretlenek maradtak, egyetlen ikszükre sem lehettek büszkék, azt ugyanis Luxemburgban érték el. Aztán az idén tavasszal verték idegenben Macedóniát, később ugyan kikaptak a spanyoloktól és az ukránoktól, de szeptemberben revansot vettek a miniállam nemzeti tizenegyén, pénteken pedig borsot törtek a szlovákok orra alá (0-1). Aleksandr Khatskevich szövetségi kapitány egy meghatározó védőjére nem számíthat, ugyanis pirosat kapott a zsolnai ütközetben. A keretben még egy bekk lesérült, így a hátvédsor összeállításánál adódhat gondja a szakvezetésnek.

A macedónok csúnyán leszerepeltek, s noha nem lehetett extra célja a sorozatban a válogatottnak, azért az utolsó hely így is igencsak ciki. A piros-sárgák Luxemburgot verték otthon nagy csatában még tavaly (3-2), azóta és előtte viszont csak vereségek jöttek össze. A keret gyenge, nincs húzónév Drulovic mester alakulatában, ráadásul egy fontos középpályás lesérült a pénteki selejtezőn. Idegenben négy zakóhoz 2-9-es gólkülönbség párosul...

10938. Fehéroroszország - Macedónia, 1 (1.77) - Tippmix

A fehéroroszok nagyobb minőséget képviselnek, és hazai pályán szépen akarnak búcsúzni a publikumtól. Ennek megfelelően nyernek is - a macedónok pedig sereghajtóként zárják a kvalifikációt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!