<>

 
 
 
A 100%-os teljesítménnyel álló angol válogatott a litván csapatnál zárja a selejtezőket. Nem várunk gólzáport.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Ezt várjuk a veretlen angolok meccsétől

A 100%-os teljesítménnyel álló angol válogatott a litván csapatnál zárja a selejtezőket. Nem várunk gólzáport.
Eb-selejtező
Litvánia - Anglia
Hétfő, 20:45

A litvánok 10 egységet gyűjtöttek eddig 9 fellépésen, otthon ebből hatot: verték Észtországot és San Marinót - utóbbit 2-1-re... A gárda már nem érhet oda a 3. helyre, így lemondhatott az Eb-ről. De nem is volt ez realitás, a gárda ugyanis gyenge. 7-15 a gólkülönbségük, ebből odahaza 4-5. A múlt héten Szlovéniában értékes 1-1-et értek el a zöld-sárgák, ez mindenképpen elismerésre méltó eredménynek számít. Otthon kettőt nyertek, kettőt veszítettek. A keretben egy bekk eltiltott lesz.

11517. Litvánia - Anglia, 2.5 gól alatt (1.80) - Tippmix

Az angolok száz százalékos teljesítményt nyújtottak, Roy Hodgson szövetségi kapitány munkája előtt le a kalappal. Walcotték Szlovéniában és Észtországban nyertek csak egy góllal, az előbbi meccsen izzadtak meg tán egyedül a Rooney-ék. A 28-3-as gólkülönbség önmagáért beszél. Pénteken A Kane-Walcott-Sterling támadósor rohamoztak az észtek kapuját (2-0), várhatóan ma is többen az alapemberek közül pihenőt kapnak.

A találkozó esélyese egyértelműen az angol válogatott, de inkább látunk értéket a kevés gólos opcióban. Nem gondoljuk, hogy kiszakadna a gólzsák, háromig nem jutnak el a felek, pontosabban az angolok...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!