<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Szlovák gólok és egy bombameglepetés

Biztos, de nem gólzáporos győzelmet várunk a szlovák együttestől, míg Ukrajnában megéghet a már biztos Eb-résztvevő spanyol válogatott.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11116. Luxemburg – Szlovákia, 2 vagy 3 gól (1.90) – Eb-selejtező, 20:45

A Tippmixtippek közt legalább kétgólos szlovák győzelmet jósolunk, ugyanakkor nem várható gólzuhatag a C-csoport utolsó fordulójában. Luxemburg otthon négyet kapott a spanyoloktól, hármat Ukrajnától, Fehéroroszországgal remizett (1-1), Macedóniát 1-0-ra verte.

E párharc odavágóját 3-0-ra nyerte Szlovákia, amely behúzta a kéziféket az elmúlt hetekben, a spanyolországi zakó után ikszelt Ukrajnával, majd otthon bukott Fehéroroszország ellen. Hétfőn győznie kell, ám két-három gólnál aligha szerez többet, s tippünk szerint a házigazda nem talál be.

11170. Ukrajna – Spanyolország, 1 (2.50) – Eb-selejtező, 20:45

A magyar válogatott szempontjából is sorsdöntő mérkőzést rendeznek hétfőn a C-csoportban, Ukrajna Spanyolországot fogadja. A képlet egyszerű, ha az ukránok nyernek, biztos Eb-résztvevők. Elsőre talán merésznek tűnhet az ötlet, viszont hazai pályán remekül megy mostanság Mihajlo Fomenko csapatának, hiszen minden sorozatot figyelembe véve legutóbb 16 otthon lejátszott mérkőzéséből csupán egyet veszített el, 11 győzelem és 4 döntetlen mellett. Ami a spanyolokat illeti, Fábregasék a Luxemburg felett aratott 4–0-s győzelemmel bebiztosították csoportelsősségüket, és már nézhetik a szállodákat Franciaországba. Éppen ezért biztosan nem fognak magas hőfokon égni – alighanem erősen tartalékos lesz a vendégcsapat -, Ukrajna alighanem sokkal motiváltabb lesz, így a fanatikus közönség belehajszolhatja Jarmolenkóékat a győzelembe.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!