<>

 
 
 
Hétfő este még mindig az Eb-selejtezők a főszerep: 4 csinos oddsot szemeltünk ki a hét első napjára.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tippel 7.49-szeres pénz

Hétfő este még mindig az Eb-selejtezők a főszerep: 4 csinos oddsot szemeltünk ki a hét első napjára.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10785. Oroszország - Montenegró, 1 és 3.5 gól alatt (1.80) - Eb-selejtező, 18:00

Oroszország már egy döntetlennel biztosíthatná részvételét a franciaországi Európa-bajnokságra. Montenegró viszont tét nélkül léphet pályára az utolsó fordulóban, ugyanis eredménytől függetlenül a G csoport negyedik helyén zárják a küzdelmeket. A hazaiak 19:5-ös gólaránya impozánsnak mondható, de csalóka. Ugyanis ha nem számítjuk Liechtenstein elleni két mérkőzést, akkor hét meccsen nyolc gól a mérleg. A vendégek pedig ritkán szaladnak bele nagy pofonba. A selejtezősorozatban háromnál több gólt egyszer sem kaptak. A legutóbbi összecsapásukon 3-0-s orosz siker született. Most is hasonlóra számítunk.

10808. Svédország - Moldova, (0-1) 1 (1.50) - Eb-selejtező, 18:00

A svédek 15 pontosak, kicsi az esélyük az egyenes kijutásra. A csoportjukban a harmadik helyen állnak, a pótvizsga viszont már biztos. Ibráék az idei őszt rontották el, kikaptak az oroszoktól és az osztrákoktól is. Legutóbb verték Liechtensteint (2–0). Otthon 2-1-1-es a statisztikájuk. Moldova az utolsó a csoportban, csak két döntetlenje van (Oroszország, Liechtenstein), alig rúg gólt, csak négyszer találtak be a kilenc selejtezőn. A formája rossz, legutóbb pontot júniusban szerezett. A sárga-kékek nem ronthatnak, több megingás nem megengedett. Sima győzelmet aratnak a hazaiak.

11108. Luxemburg - Szlovákia, (1-0) 2 (1.85) - Eb-selejtező, 20:45

A C-csoportban a szlovákok számára egyszerű a képlet: ha nyernek, akkor kijutnak biztosan az Eb-re. A luxemburgiak megnehezíthetik Hamsikék dolgát, ám azért a két keret között nagy a minőségbeli különbség. A miniállam együttese négy pontnál jár, mindegyiket otthon szerezte. Verte Macedóniát, ikszelt Fehéroroszországgal. Legutóbb a spanyoloknál kaptak ki 4–0-ra. A szlovákok nagyszerűen kezdtek, de megtorpantak. 19 pontosak, az első hat meccsét megnyerte zsinórban, utána viszont kikaptak a spanyoloktól, ikszeltek az ukránokkal, majd megint hibáztak, a minap a fehéroroszok nyertek Zsolnán. Az ukránok beérték őket pontszámban, muszáj nyerniük. Ma nem is hibáznak, legalább kettővel verik Luxemburgot.

11243. Ukrajna - Spanyolország, 2.5 gól alatt (1.50) - Eb-selejtező, 20:45

A magyarok számára is kulcsfontosságú az Ukrajna-Spanyolország mérkőzés, ugyanis Dzsudzsák Balázsékat, csak az észak-keleti szomszédjaink előzhetik meg a legjobb csoport harmadik helyért vívott csatában. Mihajlo Fomenko legényeinek nincs egyszerű dolguk a címvédő spanyol válogatott ellen. Mindkét együttesnek remekül működik a védelme. Kilenc mérkőzés alatt csupán háromszor kapituláltak. A spanyolok kapuját legutóbb tavaly októberben vették be, akkor Szlovákia meglepetésre 2-1-re legyőzte a hispánokat.

Az ukránok az Eb-selejtezők során egyszer sem kaptak egynél több gólt. A vendégeknél talán az okozhat kis nehézséget, hogy sok a sérült a csapatban. Vicente del Bosque nem számíthat Sergio Ramosra, Dani Carvajalra, Inigo Martinezre és Bruno Sorianóra sem. A két együttes legutóbbi mérkőzésén 1-0-s spanyol siker született. Mi kevésgólos összecsapásra számítunk.

 
 
  • 1potrien112015október12.20:07ÚjVálasz

    Orosz tipp klassz volt,és (eddig) a svéd is szépen lejött.Grat!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!