<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két Eb-meccs, 10.7-es szorzó

Eljött az Eb-selejtezők utolsó napja: használjuk ki, ha tudjuk! Simán el tudjuk képzelni, hogy gólzáporos meccset játszanak a törökök, s, hogy nem lesz győztese a lett-kazah derbinek.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03554. Törökország – Izland, több, mint 3,5 gól (3.35) – Eb-selejtező, 20:45

Szenzációs oddsot kínál a gólokra a Tippmix, márpedig simán el tudjuk képzelni, hogy potyognak majd Konyában. Ahogy azt a nagy cikkünkben írtuk, botrányos kezdés után a törökök feljöttek a harmadik helyre, s ha győznek kedden, biztosan pótselejtezős helyen végeznek. Arda Turanék négy hazai meccsen vannak túl ebben a selejtezőkörben, az eredmények: 1-2, 3-1, 1-1 és 3-0.

Izlandon 3-0-ra győzött a házigazda, amely a korábbinál lazábban állhat a meccshez, hiszen már kijutott a kontinenstornára. Érezhető is az északiak lankadása, hiszen a féltucatnyi győzelem - és egyetlen vereség - után a kazahok (0-0) és a lettek (2-2) ellen is visszavettek a tempóból. Terhek nélkül egy-két gólra jó lehet Izland, a felszálló ágban lévő törökök pedig mostanság gyakran eljutnak kettőig-háromig-négyig – most győzniük kell, így a vállalkozó kedvűek bátran húzzák be a szelvényen a +3,5 találatos opciót.

02276. Lettország - Kazahsztán, X (3.20) - Eb-selejtező, 20:45

Magyar szempontból jó lenne, ha Kazahsztán nem győzné le Lettországot az Eb-selejtező záró fordulójában. Ha ugyanis a törökök nyernek hazai pályán Izland ellen, és a kazahok megtréfálják a letteket, akkor a legjobb csoport harmadikként még Törökország is kijuthat a kontinensviadalra. Ám, erre – szerencsénkre – kevés esély mutatkozik, hiszen a kazahok még nem nyertek kilenc forduló alatt. Ez az állítás igaz a lettekre is. A hazaiak öt döntetlen mellett négy vereséget könyvelhetnek el, míg a vendégek kétszer szereztek egy pontot, s hétszer kikaptak. Két hasonló képességű gárda találkozik egymással, ez a gólarányukon is megmutatkozik, mindkét együttes 18 kapott találat mellett hatszor volt eredményes. A döntetlen esélyeit vetíti előre továbbá, hogy eddig háromszor találkozott egymással a két csapat, s kétszer is x született. Legutóbb 0-0 volt az eredmény. Most is pontosztozkodásra tippelünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!