<>

 
 
 
Kedd este eldől minden kérdés: kik kerülnek egyenes úton az Eb-re, kik vívhatnak pótselejtezőt és kik maradnak majd le a tornáról. Három meccsre fogadunk ezúttal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: még mindig selejtezünk

Kedd este eldől minden kérdés: kik kerülnek egyenes úton az Eb-re, kik vívhatnak pótselejtezőt és kik maradnak majd le a tornáról. Három meccsre fogadunk ezúttal.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02660. Hollandia - Csehország, 2.5 gól felett (1.70) - Eb-selejtező, 20:45

A hollandok nagyon kínos helyzetbe hozták magukat azzal, hogy kiadták az irányítást a saját kezükből. A narancsosok csak a negyedik helyen állnak az A-csoportban: a harmadik, még pótselejtezőt érő helyen lévő törökök mögött két pont a lemaradásuk. Kedden tehát muszáj lesz nyernie Blind csapatának, ám ehhez rendbe kellene hozniuk a védekezést. A gárda gólkülönbsége 15–11, összességében pedig 4-1-4-es statisztikával várja az utolsó selejtezőt. A minap a kazahoknál nyertek, de csak 2–1-re, és a vége izgalmas volt.

A csehek simán kijutottak, 19 pontjukból 9-et szereztek idegenben (3-0-1), csak Izlandon égtek meg. Gólkülönbségük 16–12, csak kétszer nem jött a +2.5-ös fogadási lehetőség. Kedden is belemehetnek a nyílt játékba – lesz három gól, erre nagy esélyt látunk.

04813. Olaszország - Norvégia, 2.5 gól alatt (1.55) - Eb-selejtező, 20:45

Az olaszok már páholyból várhatják az utolsó selejtezőt, 21 ponttal az élen állnak. Az azzurik megőrizték veretlenségüket, (6-3-0), otthon 3-1-0-ás statisztikát produkálva. A gólkülönbségük ezeken a meccseken 5–2 volt, tehát senkit nem szórtak meg Darmianék. A norvégok jól hajráztak, így beelőzték a horvátokat. 19 pontosak, kettővel van több a riválisukénál. Viszont ma Soderlundéknak Olaszországban, a horvátoknak Máltán kell pályára lépnie – ha nem nyernek Bergeték, jó eséllyel lecsúsznak a harmadik helyre. Idegenben 3-0-1 a norvégok mérlege, gólkülönbségük 6–5 (ötöt a horvátoknál kaptak). Ma óvatos lesz mindkét válogatott, és kevés gólos meccset játszanak.

05387. Málta - Horvátország, 2 és 3.5 gól alatt (1.65) - Eb-selejtező, 20:45

A csoport harmadik Horvátország a sereghajtó Máltával találkozik az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulójában. A vendégek számára nagy a tét, ha ugyanis nyernek, és Norvégia kikap Olaszországtól, akkor selejtező nélkül jutnak ki a franciaországi kontinenstornára. A hazaiak veresége szinte biztosra vehető, ugyanis kilenc forduló alatt egyszer sem tudtak nyerni, s összesen két pontot gyűjtöttek, ám a védelem meglehetősen jól működik. Két gólnál többet, csak egyszer kaptak a selejtezők során, akkor Norvégia diadalmaskodott idegenben 3-0-ra. A támadójátékon viszont lenne mit csiszolni, ugyanis a három lőtt gól meglehetősen szerénynek mondható. A vendégektől az UEFA levont egy pontot, így ha pontselejtező nélkül szeretnének továbbjutni szerencsére is szükségük lehet. Málta ellen viszont mindenképp nyerniük kell szomszédjainknak. A két csapat legutóbbi összecsapásán 2-0-s horvát siker született. Gólzáporos mérkőzésre most sem számítunk, ám vélhetően vendég siker születik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!