<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: négy focimeccs, 4.5-ös szorzó

Egy finn és egy brazil hazai diadal mellett a gólokkal "játszunk" ebben a cikkben. Az olasz rangadón kevés, a Sparta-Oss meccsen sok találatot várunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21764. Helsinki JK - Mariehamn, 1 (1.45) - finn bajnokság, 13:00

A finn bajnokságból két forduló van hátra, és a címvédő sorsa nem a saját kezében van. A fővárosiak 52 pontosak, otthon erősek (10-4-2), és két hete lezártak egy rossz sorozatot. Két nyerhető meccs vár rájuk, de a Rops egy, az SJK pedig két pontos előnnyel várja a hajrát. A Mariehamn középcsapat, az 6. 42 ponttal, idegenben sokat döntetlenezik (4-8-3). Nagy tétje már nincs a meccsnek a vendégek szempontjából. Október elsején a HJK vendégként is nyerni tudott nála. Ma a motiváltabb házigazda nyer.

35833. Sparta Rotterdam - FC Oss, 2.5 gól felett (1.35) - holland másodosztály, 14:30

A holland másodosztályban a Sparta a harmadik 17 ponttal, hazai pályán hibátlan 4-0-0-ás statisztikával. 13 rúgott gólra csak hármat kapott. A bajnoki szünet előtt kikapott rangadón a Go Ahead-től, de előtte jól ment a csapatnak. Az Oss kiscsapat, hét pontjával a 16. Idegenben 1-1-2 a mutatója. Október elején győzelmet ünnepelhetett, de előtte nem volt formában. Lesznek eltiltottjai. A hazai siker garantált, de a gólok jobban fizetnek.

28065. Internazionale - Juventus, 2.5 gól alatt (1.60) - olasz bajnokság, 20:45

Nagy rangadót rendeznek az olasz bajnokság nyolcadik fordulójában. A második helyen álló Internazionale a 12. Juventust fogadja. A hazai együttes védelme jól működik, leszámítva a Fiorentina elleni 4-1-es pofont, a maradék hat mérkőzésen összesen két gólt kapott az együttes. A támadójáték már nem nevezhető ennyire hatékonynak. Egynél nagyobb gólkülönbséggel még nem nyert az együttes, ráadásul az öt sikerből négyszer 1-0-t mutatott az eredményjelző a mérkőzés végén.

A Juventus pocsékul kezdte az idényt. Mindössze két győzelmet tudott felmutatni a csapat hét forduló után. A „zebrák” sem védekezésben, sem pedig támadásban nem működnek túl hatékonyan. Az együttes gólaránya 9:8-as. Sok sérült azonban egyik oldalon sincs. A hazaiaknál csak Nemanja Vidic hiányzik, míg a vendégeknél Roberto Pereyra és Stephan Lichtsteiner nem bevethető. A két csapat teljesítményét figyelembe véve, nem számítunk gólgazdag összecsapásra.

13428. Gremio - Chapecoense, 1 (1.45) - brazil bajnokság, 21:00

A hajrához közeledve mindkét fél számára komoly tétje van ennek az összecsapásnak. Nyolc körrel a vége előtt ugyanis a Gremio 55 pontos, 4 pontra van a 2. helytől, 9-re az elsőtől és a Santos legyőzése után 9 pontra távolodott el a 4. helyezettől. Ennek ellenére nem lazíthat, pláne ha életben akarja tartani bajnoki álmait. A Chapecoense a kiesés elől menekül és ennek érdekében javuló formát mutat: 5-1-re verte a Palmeiras csapatát, legutóbb pedig pontot szerzett a Vasco elleni kiesési derbin. A vendég csapat defenzív, mindössze 26 gólt lőtt 30 forduló alatt. A Santos viszont az élboly egyik leghatékonyabb védelmét tudja felmutatni, emellett a hazaiak támadójátéka veszélyes is. Az erősebb keret, a hazai pálya, a közös múlt és a valamivel jobb forma is a Gremio oldalára billenti a mérleg nyelvét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!