<>

 
 
 
Hétvégi sztártippelőnk ezúttal a korábbi ferencvárosi közönség kedvenc, mindenki „Csöpije”, Dzurják József!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

SZTÁRTIPP: Dzurják döntetleneket szimatol

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal a korábbi ferencvárosi közönség kedvenc, mindenki „Csöpije”, Dzurják József.
Tottenham – Liverpool, X

- Izgalmas meccs lesz: a hazaiak jó formában vannak, a ’Poolnál viszont edzőválás történt, és Jürgen Klopp alighanem rendet tett a fejekben. Egy pontra jók lehetnek a vörösök Londonban.

Everton – Manchester United, 2

- Egy liverpooli kirándulás sohasem leányálom a MU számára, ráadásul legutóbb az Arsenal ellen nagyon beleszaladtak a késbe, így mindenképpen javítaniuk kell. Kamaszkorom óta a vörös ördögöknek drukkolok, úgyhogy már csak emiatt is az ő sikerüket mondom, de nem lesz egyszerű feladat.

Videoton – Honvéd, 1

- Horváth Ferenc személyében már új edző irányít Fehérváron, ráadásul, a kispestieknek a hétközi kupameccs miatt 120 perc már benne van a lábukban. Nyer a Vidi.

Schalke – Hertha, X

- Nagyon drukkolok Dárdai Palinak, de Gelsenkirchenben nehéz dolguk lesz, szerintem a döntetlen már jó eredménynek számítana a Hertha részéről.

Real Sociedead – Atlético Madrid, X

- Sok nagy csapat elvérzett már a Sociedad otthonában és ha most nem is hasonló sors vár a Atleticora, de nyerni szerintem nem sikerül Simeone együttesének.

Inter – Juventus, X

- Derby d’Italia, abszolút háromesélyes, pláne most, hogy a Juve kezd magára találni és az Inter is ott van az élmezőnyben. Legyen ez is döntetlen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!