<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Négyszeres odds spanyol, olasz rangadókkal

Ragyogó oddsért kínálják, hogy az Atléti három ponttal tér haza a baszk túráról, Milánóban ugyanakkor szoros első félidőt várunk. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

26765. Real Sociedad - Atlético Madrid, 2 (2.00) - spanyol bajnokság, 16:00

A spanyol bajnokság nyolcadik fordulójában az Atlético Madrid a Real Sociedad otthonába látogat. A hazaiak nem kezdték túl jól a szezont. Hét forduló után a 16. helyen állnak, s csupán egyszer tudtak diadalmaskodni, a sereghajtó Granadát győzték le 3-0-ra. Hazai pályán viszont még nyeretlen az együttes. Az Atléticótól viszont csak a „nagyok” tudtak pontot csenni. A Barcelona 2-1-re nyert Madridban, a Real viszont csak döntetlent játszott Diego Simeone gárdájával.

A „matracosokat” még a második helyen álló Villarreal tudta legyőzni 1-0-ra. Jó hír viszont mindkét gárdának, hogy alig van sérült játékosuk. A találkozón csak a Real Sociedad hátvédje, Raúl Navas nem léphet pályára. A formát figyelembe véve, mi vendég sikerre számítunk.

28056. Internazionale - Juventus, 1. félidő X (2.00) - olasz bajnokság, 20:45

A 8. forduló rangadóján találkozik egymással a bajnokságot meglepően jól kezdő Inter és a szerény rajtot maga mögött tudó címvédő Juventus. A hazaiak 16 pontosak, idén már nyertek egy derbit a Milan ellen, igaz a Fiorentina nemrég meglepően könnyedén nyert náluk 4-1 arányban. A Juve ugyan a BL-ben két meccsen villantott (idegenben verte a City-t, majd otthon a Sevilla csapatát), a bajnokságban mindössze 8 pontos és a középmezőny tagja. A rangadókon eddig nem jött ki a lépés a csapatnak, így kikapott a Roma (1-2) és a Napoli (1-2) vendégeként is. Mindenképp óvatos kezdést várunk a felektől, ráadásul eddig mindkét együttesre igencsak jellemző az első félidei visszafogottság. A Juventus és az Inter is 7-ből négyszer döntetlennel zárta idén az első játékrészt. Komoly esélyt látunk erre ezúttal is.

 
 
  • 2dempsey842015október18.18:29ÚjVálasz

    arra nem kell tartalékolni, be is húzták...

     
  • 1potrien112015október18.10:55ÚjVálasz

    Atleticot tettem én is,remélem,nem tartalékolnak a szerdai Astana meccs előtt túlzottan...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!