<>

 
 
 
Az ukránok a svédországi vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerültek, kedd este győzniük kell a Malmö ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Győzelmi kényszerben a Sahtar

Az ukránok a svédországi vereséggel nagyon nehéz helyzetbe kerültek, kedd este győzniük kell a Malmö ellen.
Bajnokok Ligája
Sahtar Donyeck - FF Malmö
Kedd, 20:45 óra

Az ukrán alakulatot rendesen kifosztották a nyáron, meghatározó játékok sora hagyta el a klubot. A vészmadaraknak azonban nem lett igaza, legalább is ami a hazai szereplést illeti. Teixeiráék 31 ponttal vezetik a bajnokságot, egy vereséget szenvedtek mindössze 12 meccsen, gólkülönbségük 34-8, tehát a támadósorra nem lehet panasz. A nagy rivális Dinamo Kijev ellen idegenben győzött - most már viszont a BL-ben is meg kellene kezdeni a pontok gyűjtögetését.

Mert az elit ligában eddig három vereséget szedtek össze Mircea Lucescu fiai. A madridi zakót egy hazai, PSG elleni fiaskó követte. Ezekkel a vereségekkel még adott esetben nem is lett volna probléma, viszont két hete Malmőben is pont nélkül maradtak Kucherék. Három találkozó, nulla pont, nulla rúgott gól, viszont nyolcat már kaptak Stepanenkóék. A keret nem lesz teljes, Shevcsuk (bekk) és Taison (irányító) sérült.

A Malmö tavaly megnyerte a bajnokságot, az idén viszont leszerepelt: csak az 5. helyen zárt. A pontvadászatot épp a hét végén fújták le, és Rosenbergék kikaptak a bajnoktól, ráadásul otthon. Az egész évre jellemző volt a gárdára a kiszámíthatatlanság, nem tudtak folyamatosan jó teljesítményt nyújtani a kékek. A BL-ben két vereséggel kezdtek, vállalható sittek csúsztak be Párizsban és otthon a Reallal szemben egyaránt, mindkét ütközet 0-2-vel végződött. Aztán a donyeckieket legyűrték, így a 3. helyért folytatott harcban fontos csatát nyert. A svédek sem teljes kerettel érkeznek, Azinovics (kapus) és Molins (középpályás) biztosan kihagyja a találkozót, Djurdjić, egy gólerős támadó viszont ott lehet a fontos BL-mérkőzésen.

13401. Sahtar Donyeck - FF Malmö, (0-1) 1 (1.85) - Tippmix

A Donyeck győzelmi kényszerben lép pályára, és szerintünk ma be is húzzák a három pontot a Lviv Arénában a fiúk. Sőt, a végén kettő is lesz közte! Sima 1-esre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!