<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: négy meccs, hatszoros szorzó

Osztrák Kupameccsel kezdünk, aztán irány a BL. Annyit elárulunk, hogy markáns győzelmi esélyt adunk a Bayernnek, a Portónak és a Barcelonának.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

17842. Austria Wien - Altach, 1 (1.45) - Osztrák Kupa, 18:00

Az Osztrák Kupa nyolcaddöntőjében egy meccsen dől el a továbbjutás. A lila-fehérek jól állnak a bajnokságban, az élről várják a folytatást, öt meccset nyertek meg egymás után. Otthon 4-1-1-es a statisztikája, épp az ősi rivális Rapidtól kapott ki még augusztus elején. A kupában eddig két sima továbbjutást könyvelhettek el a fővárosiak, még gólt sem kaptak. Az Altach az alsóház tagja, idegenben nagyon gyenge a csapat (1-0-6). Rossz formában volt a gárda, de a hétvégéb meglepetésre otthon elverték a Salzburgot. A kupában eddig alacsonyabb osztályú együttesekkel találkoztak. Az idei bajnokságban már kétszer találkozott a két együttes, és mindkétszer az Austria Wien örült - ma is ezt várjuk.

15262. Bayern München – Arsenal, 1 és 2,5 gól felett (1.80) – Bajnokok Ligája, 20:45

Két hete Londonban az Arsenal megfricskázta (2-0) az addig mindenkit bucira verő Bayernt, biztosra vehetjük, hogy az F-csoportot továbbra is vezető müncheniek bosszút akarnak állni. A gólok szinte garantálhatóak, hiszen mindkét együttes futószalagon termeli őket, bennünket nem téveszt meg a Guardiola-fiúk legutóbbi bajnoki derbije, amikor is 0-0-ra végeztek a Frankfurt otthonában.

Az Allianz Arenában általában nincs kegyelem az ellenfélnek, minden sorozatot beleszámítva a legutóbbi kilenc derbijét megnyerte a házigazda. Méghozzá a legtöbbször könnyedén, ilyen eredményekkel: 4-0, 5-1, 5-0, 5-1, 3-0, 5-0. A németeknél szép sorban jönnek vissza a sérültek, Ribéryt és Götzét fogják tudni pótolni. A túloldalon súlyosabbak a gondok, elég sok klasszist (Wilshere, Ramsey, Walcott, Oxlade Chamberlain és a sornak még nincs vége...) nélkülözni kell. Egy gólra jók lehetnek az ágyúsok, ám úgy véljük, visszavág a Bayern München.

18585. Maccabi Tel-Aviv – Porto, 2 (1.45) – bajnokok Ligája, 20:45

0-4, 0-2, 0-2. Így kezdett a BL G-csoportjában a Maccabi. A továbbjutásra szinte alig maradt esélye az izraeli együttesnek, amely Portugáliában már az első félidő után kétgólos hátrányban volt, ám szerencséjére a házigazda a szünet után nem erőltette a dolgot, így elmaradt a K. O.

A Tel-Avivnak a hazai bajnokságban sem megy annyira, a legutóbbi otthoni meccsét például 4-2-re elveszítette a Beitar ellen, igaz a Hapoel Tel-Aviv otthonában 1-0-ra győzött. Nem kérdés, hogy az FC Porto sokkal jobb csapat, a formája is rendben van (5-3-0 a portugál ligában, 2-1-0 a BL-ben), s minthogy a Dinamo Kijev, Chelsea kettős még veszélyt jelent, Izraelben is szüksége van a pontokra. Mi azt mondjuk: meg is szerzi mindhármat.

00159. Barcelona - BATE Boriszov, 1 és 3.5 gól felett (1.60) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az E-csoportban a Barcelona 7 ponttal vezet, a BATE 3 ponttal a 3. helyen áll. A Nou Campban a Leverkusent verték a katalánok, azon a meccsen rendesen megizzadtak Iniestáék (2–1). A bajnokságban három győzelem jött össze zsinórban, így az ugyancsak 24 pontos Reallal a tabella 2. helyéről folytatják a küzdelmeket. Messi sérülését egyelőre nem érzi meg a gránátvörös-kék együttes, Suarez és Neymar jól pótolja az argentin klasszist. A BATE újra bajnok lett, és a BL-ben sem áll rosszul a fehérorosz csapat. A sárga-kékeknek nem lesz könnyű dolguk ma este, mivel több sérültjük is van. Eddig nem szórta meg egyik ellenfelét sem a Barcelona, ma ennek is eljöhet az ideje. Sima hazai sikert várunk, sok góllal!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!