<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Meglepő lesz a tipp a Real-PSG-re

Elsőrangú védelmek csapnak össze Madridban, így nem várunk gólzáport a Real és a PSG újabb meccsén. A kosarasoknál úgy véljük, a Venezia nem adja olcsón a bőrét Valenciában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11802. Valencia – Venezia, 2, hendikep +10,5 pont (1.95) – kosárlabda Európa-kupa, 20:30

Remek formában lévő spanyol élcsapat fogad egy olaszt az Európa-kupa csoportkörének negyedik fordulójában. A Valencia 3-0-ás mutatóval a hatos élén áll, a Venezia vereséggel kezdett, majd kétszer győzött. Minden sorozatot beleértve a házigazda kilenc, a vendég zsinórban öt sikernél jár, könnyen szoros csata lehet a keddi partiból.

Ami a bajnoki mutatókat illeti, a spanyolok 4-0-val, az olaszok 4-1-gyel nyitottak, az utóbbi együttes múlt vasárnap idegenben győzte le 12 ponttal a bajnok Sassarit. A Valencia rutinosabb alakulat a nemzetközi porondon, ám a Venezia szenzációs formája miatt érdemes megkockáztatni, hogy nem adja olcsón a bőrét.

13347. Real Madrid - PSG, 2.5 gól alatt (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

Csúcsrangadót rendeznek kedd este a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A csoportelső Real Madrid hazai pályán fogadja a második PSG-t. Két remek védekezéssel büszkélkedő együttes találkozik egymással. Az idei BL-ben csak a madridi és a párizsi alakulat nem kapott még gólt. A Realnak 6-0-s, míg a PSG-nek 5-0-s a gólkülönbsége. A legrangosabb európai kupasorozat mellett a bajnokságban sem igazán tudják bevenni az ellenfelek a kapujukat. Rafa Benítez gárdája tíz forduló alatt csak négy gólt kapott, míg a másikoldalon 12 találkozón hatszor zörgették meg a párizsiak hálóját. Bár Gareth Bale már egészséges, hírek szerint Benítez egyelőre nem számol a walesivel a kezdőben.

Szintén felépült a védelem két bástyája, Sergio Ramos, valamint Pepe. Alighanem már Benzema is beállhat. A PSG-nél Javier Pastoréra biztosan nem számíthat Laurent Blanc, a több hetet kihagyott brazil védő, David Luiz viszont felépült térdsérüléséből. A két héttel ezelőtt Párizsban 0-0 játszott egymással a két csapat. A madridi találkozó lesz a két gárda negyedik randevúja. Az első kettőn 1-0-s Real siker született. Figyelembe véve a két csapat remek védekezését, mi nem számítunk sok gólra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!