<>

 
 
 
A Gladbach szárnyal a bajnokságban, de mindössze 1 pontja van a BL-ben. Bár a torinói pontszerzés jó előjel, otthon győzelemre kell játszania a németeknek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Két ütős tipp a Juve BL-meccsére

A Gladbach szárnyal a bajnokságban, de mindössze 1 pontja van a BL-ben. Bár a torinói pontszerzés jó előjel, otthon győzelemre kell játszania a németeknek.
Bajnokok Ligája
Mönchengladbach - Juventus
Kedd, 20:45 óra

A torinói gól nélküli meccs után ezúttal Németországban találkoznak a felek, a Juve a csoport első helyéről (veretlenül) várhatja a folytatást, míg a Gladbach mindössze 1 pontjával az utolsó. Nem igazán játszhat tehát döntetlenre a német együttes, bármennyire is jó eredmény lenne az alapjáraton az olaszok ellen. Az 1 pont ugyanis nagyon kevés a boldogsághoz, pláne hogy az együttes még utazik Manchesterbe és komoly meccsre számíthat a Sevilla ellen. Ezzel szemben a Juventus már sikerrel vette a manchesteri akadályt és otthon lazán lépte le a Sevillát is.

Pedig a bajnokságban közel sincs topformában a gárda: címvédőként 15 ponttal csak a 10. helyen áll, kínkeservesen verte legutóbb a Torinót, a Sassuolo otthonában pedig csúnyán megégett (0-1). Persze a BL más tészta és a bajnokságban is korai lenne még leírni a zebrákat. Morata vezetésével a támadósor acélos, a középpályán Pogba, hátul pedig a rutinos Buffon irányítja a csapatot. A Gladbach a bajnokságban a rémes rajt és az edzőcsere után feltámadt, legutóbb pedig Dárdaiék voltak az áldozatok és immáron az 5. helyen áll a csapat a Bundesligában.

Főtipp

14901. Mönchengladbach - Juventus, 2. félidőben lesz több gól (2.00) - Tippmix

Melléktipp

14906. Mönchengladbach - Juventus, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Tippmix

A Juve uralni tudta az előző meccset, de a befejezések rendre pontatlanul sikerültek, a Gladbach kontráiban pedig nem volt átütő erő. Most a németeknek kell hajtaniuk, ám a Juventus ellen öngyilkosság lenne feladni a védekezést. A Borussia védelme viszont rendre sebezhető, a Juve pedig kihasználhatja a támadásra való fókuszálás miatti megingásokat. Ugyanakkor az olaszok idei védelmét elnézve az is meglepő lenne, ha a csúcsformában játszó Gladbach nem okozna kellemetlen perceket az olaszok kapuja előtt. A két együttes eddigi csoportmeccseit látva azonban az is biztosnak tűnik, hogy tapogatózó első félidőre van kilátás és az izgalmak jó eséllyel inkább a 2. játékrészre maradnak, így a második 45 percben várjuk a több találatot.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!