<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 15.8-as szorzó három focimeccsel

Kőkemény tippzuhatagot indítunk a hét utolsó napjára, hiszen két olasz döntetlen mellett megkockáztatjuk, hogy a spanyol kettőben remeklő Zaragoza újabb sikert arat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07559. Zaragoza – Valladolid, 1 (1.95) – spanyol másodosztály, 12.00

A második helyezett Zaragoza a 17. Valladolidot látja vendégül a spanyol másodosztály 13. fordulójában. A hazaiak jó formában vannak, a legutóbbi öt meccsükön nem szenvedtek vereséget, három győzelem és két döntetlen a mérleg. A Valladolid viszont ebben a szezonban még nem tudott nyerni idegenben, három döntetlen és ugyanannyi vereség a mutató.

Ha a hazaiak nyernek és a Cordoba kikap, átveszik a vezetést a bajnokságban, így vélhetően extra motivációval futballoznak majd Ranko Popovic legényei. A két együttes legutóbbi összecsapásán 3-1-re nyert a Zaragoza. Most is hasonlóra számítunk.

21054. Messina - Catania, X (2.90) - olasz harmadosztály, 14:30

A harmadosztályban igazi déli rangadót rendeznek. A Messina élcsapat, a második a bajnokságban erős 3-1-0-ás hazai statisztikával. Összességében 19 pontos, vesztes rangadó után idegenben nyert. A Catania a bundázás miatt került ebbe a ligába, és még kaptak a piros-kékek 11 pontos büntetést is. Így fordulhat elő, hogy 7 ponttal csak a tizenhatodik, osztályozós helyen állnak. A vendégeknél ugyan sokat gyengült a keret a tavalyihoz képest, de azért maradtak még jó játékosok. Idegenben – szokás szerint – verhetőek (2-1-2), és a formájuk sem az igazi. Ennek ellenére a rangadón egy pontra mindenképpen jól lehetnek Giuseppe Pancaro fiai.

14769. Lanciano - Crotone, X (2.80) - olasz másodosztály, 15:00

A Serie B-ben a hazaiak a kiesés elől menekülnek. A 12 meccsen hivatalosan kilenc pontig jutottak (egyet elvett az induláskor a szövetség), így most csak a huszonegyedik, utolsó előtti helyen állnak. Otthon még veretlenek (2-3-0), idegenben viszont a legrosszabban (0-1-6). Rossz formát mutatnak, régen nem nyertek. A Crotone a második 24 ponttal, idegenben viszont kiszámíthatatlanok a piros-kékek (2-2-2). A csapat két hete kikapott nagyon Pescarában, a hét elején azonban legyőzte otthon az Avellinót. Mindkét gárdának kell a pont, egyet-egyet szereznek is.

 
 
  • 3potrien112015november15.17:32ÚjVálasz

    A két olasz jó lett,tehát összesen közel 3 egység pluszt hoztak volna a tippek,ha nem kötésben lettek volna kiajánlva.

     
  • 2potyilacika2015november15.13:43ÚjVálasz

    És megint b.szott jo tipp.0-2.A mai nappal befejeztem ezt az oldalt.Semmi értelme!
    Gastrolux gondolom mivel eltaláltad,megint nyertél.Gondolom ilyen minden nap 100 ezreket nyerő figura vagy.Jo neked.
    Én ha felraknék egy 1.01re 100 ezret még az is elmenne...Nem baj,ilyen elátkozott férgeknek is lenni kell,mint én!

     
  • 1gastrolux2015november15.11:06ÚjVálasz

    Az olaszoknál mindig benne van az X....
    A Valladolid szerintem megint megveri az otthonában a
    Zaragoza-t.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!