<>

 
 
 
Az élvonalból a másodosztályba csúszott Almería minden várakozást alulmúl és egyelőre az edzőváltás sem segített. Fontos meccs előtt állnak vasárnap.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Kettő az egyben: óvatos és merész tipp is jön

Az élvonalból a másodosztályba csúszott Almería minden várakozást alulmúl és egyelőre az edzőváltás sem segített. Fontos meccs előtt állnak vasárnap.
Spanyol másodosztály
Almería - Ponferradina
Vasárnap, 17:00 óra

Tavaly esett ki az élvonalból az Almeria, és, ha nem vigyáznak a piros-fehérek, könnyen a második ligának is búcsút inthetnek! A déliek közepesen kezdtek, de gyalázatos lett a folytatás. Kirúgták az edzőt, majd a megbízott trénerrel sem ment jobban a fiúknak. Ekkor érkezett a Vidivel bajnoki címet nyert Joan Carillo. A 47 esztendős szakember egy mallorcai vereséggel nyitott, majd jött két iksz, ami nem sok, de legalább nem kaptak ki Sorianóék. Otthon vegyes a mérlegük (2-2-2), jelenleg 10 egységgel a sereghajtók. 12 fellépésen 13-20-as gólkülönbséget produkáltak, tehát a védelemmel komoly gondok vannak. A hátvédsorból ma is lesz hiányzó, egy jobb-bekk, egy bal-bekk sérült, csak úgy, mint egy jobbszélső. Viszont visszatérhet egy eltiltott középpályás.

A Ponferradina egyelőre jól teljesít. Tavaly egy egységgel maradtak le a play offról, most a 6. pozíciót foglalják el 18 ponttal. Idegenben azért nem olyan ütősek a kék-fehérek (1-1-4), a formájuk viszont rendben van: öt bajnoki óta nem kaptak ki, Djordjevicsék a múlt hétvégén a hajrában mentettek pontot otthon a Mirandes ellenében (2-2). A keretben egy belső védő sérült, egy másik pedig eltiltott lesz - két fontos hiányzója biztosan lesz a szakmai stábnak...

Tipp: Almería - Ponferradina, döntetlen nélkül 1 (1.53)

Joan Carillo még nem hozta meg a feltámadást Almeriában, de azt gondoljuk, ennek eljött az ideje. A piros-fehér csíkosak ma bebizonyíthatják, hogy azért annál több van bennük, mint hogy a kiesés ellen küzdjenek. A bátrabb sporttársaknak a sima 1-est ajánljuk, az óvatosabbak a DNB 1-essel próbálkozhatnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!