<>

 
 
 
A luzitánok egy győzelemmel a legjobb 32 között vannak - ezt a sanszot nem hagyják ki a piros-fehérek!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.67

Tutigyanús 1-es az Európa-ligában

A portugálok egy győzelemmel a legjobb 32 között vannak - ezt a sanszot nem hagyják ki. Fogadunk?
Európa-liga
Braga - Liberec
Csütörtök, 21:05

Az F-csoportban négy fordulót követően így áll a tabella: 1. Braga (9), 2. Liberec (7), 3. Marseille (6), 4., Groiningen (1).
A Sporting eddig mindkét hazai meccsét megnyerte, az első játéknapon pedig nyert a cseheknél - legutóbb a Velodrome-ban maradt pont nélkül Paulo Fonseca alakulata. Az EL-ben a Marseille-t és a Groningent is egy góllal múlta felül a gárda, és idegenben is annyivel nyert Liberecben,

A Braga évek óta a portugál bajnokság egyik élcsapata, a legnagyobbakkal azért nehezen veszi fel a versenyt, ugyanakkor rendre kijut Európába. Jelenleg a 3. a bajnokságban, a Benficát előzi meg a gigászok közül, a Sporting-Porto páros előtte jár. Szeptember közepe óta nem kapott ki, otthon pedig egyenesen lenyűgöző a piros-fehérek eredménysora: 4-1-0 - 15-2-es gólkülönbséggel. Közben pedig a portugál kupában is továbbjutottak Rafa Silváék. Jó hír a csapat drukkereinek, hogy a keretben szinte mindenki bevethető, komoly sérülés nem nehezítette a szakmai stáb munkáját.

A Slovan a 2. a csoportban, idegenben száz százalékos az alakulat, otthon viszont még nyeretlen. A csoportküzdelemben győzött Groningenben és Marseille-ben is, hazai pályán mai ellenfelétől kapott ki és ikszelt a hollandokkal. A Liberec élcsapat Csehországban, otthon erős a bajnokságban, idegenben viszont kevésbé meggyőző. Érdekesség, hogy az EL-ben eddig éppen fordítva teljesít... A formájuk nem rossz, az elmúlt két hónapban egy brnói vereség rontja az összképet. A továbbjutásra megvan az esélyük a kékeknek, ehhez viszont a hátralévő két meccsen legalább három egységet kellene kasszírozniuk. Nem lesz egyszerű feladat, különösen azért, mert lapértesülések szerint (uefa.com) négy középpályás és két védő is kisebb-nagyobb sérüléssel küzd...

23092. Braga - Liberec, 1 (1.67) - Tippmix

A Braga otthon erős, és ha ma nyer, biztosan továbbjut. Ezt a sanszot nem hagyják ki Alanék. Nyer a házigazda, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!