<>

 
 
 
Két gyengén teljesítő, az életéért küzdő csapat találkozik egymással csütörtök este az A-csoportban: az Ajax a Celtic otthonában vendégeskedik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ez lehet a csütörtök egyik tutija

Két gyengén teljesítő, az életéért küzdő csapat találkozik egymással csütörtök este az A-csoportban: az Ajax a Celtic otthonában vendégeskedik.
Európa-liga
Celtic - Ajax
Csütörtök, 21:05

Érdekesen áll 4 forduló után az A-csoport, hiszen az eredetileg a csoport leggyengébb csapatának kikiáltott Molde az egyetlen a négy együttes közül, mely már biztosan ott lesz az egyenes kieséses rendszerben. A norvég csapatot ugyanis senki sem tudta még legyőzni, pedig jártak már a Celtic és a Fener otthonában is - mindkét helyről 3-3 ponttal távoztak. A Celtic és az Ajax viszont a vártnál gyengébben áll: a hazaiak mindössze 2 pontosak, van még esélyük a továbbjutásra, de ez az esély egyre halványabb. Az Ajax és a Fener elleni 2-2 nem is lett volna rossz eredmény, ám a Molde oda-vissza verte őket (1-3 1-2)...

Az Ajax sem áll sokkal fényesebben, egy ponttal van többje, mint a skótoknak, a Fener ellen mindkét meccsen gólképtelenek maradtak, viszont az első két forduló mindegyikében gólt lőttek. A holland együttes számára jó hír, hogy a bajnokságot jelenleg 3 ponttal vezeti, nem kapott ki a rivális Feyenoord vendégeként, hétvégén pedig 5-1-re verte a Cambuur csapatát - ezzel hangolódva a skóciai összecsapásra. A Celticnek vélhetően idén sem lesz ellenfele a bajnokságban, máris 6 pontos az előnye, így beleférnek olyan botlások, mint hétvégén a Kilmarnock elleni 0-0.

05203. Celtic - Ajax, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Tippmix

Egyik csapat sem játszhat döntetlenre, aki itt nyerni tud, az életben tartja reményeit a továbbjutásra. Aki viszont kikap, az szinte biztosan búcsút inthet az idei El-sorozatnak... Az amszterdami 2-2 sokat elárul a két csapat habitusáról. A Celtic védelme igencsak sebezhető, ám a támadósor rendre eredményes tud lenni, az Ajax pedig csak a Fener ellen nem tudott a hálóba találni. Nyílt támadójátékot várunk mindkét együttestől, így jó esélyt látunk arra, hogy mindkét oldalon megzörren majd a háló legalább 1-1 alkalommal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!