<>

 
 
 
A Karlskrona továbbra is kilóg a svéd bajnokságból, ezért most a középcsapatnak számító Örebrót favorizáljuk ellenük, akik három vereség után visszatérhetnek a győzelmi útra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Megint belerúgunk a svéd sereghajtóba

A Karlskrona továbbra is kilóg a svéd bajnokságból, ezért most a középcsapatnak számító Örebrót favorizáljuk ellenük, akik három vereség után visszatérhetnek a győzelmi útra.
Svéd jégkorongbajnokság
Karlskrona - Örebro
Csütörtök, 19:00

A Karlskrona története első SHL-szezonját futja, a 14 csapatos bajnokságban az utolsó helyen állnak. 21 meccsen 2-szer nyertek és 3-szor szereztek hosszabbításban pontot. Kedden 3-0-ra kikaptak hazai jégen a Malmőtől. Gólarányuk 45:83, mindegyik mutató egyenesen a legrosszabb. Hazai jégen nagyon rosszak, 10 meccsen 1-szer nyertek. Egy kiemelkedő játékosuk van, Guter 13 pontos (8+5). Kapusaik felváltva védenek, a dán Galbraith 87,8%-kal és 3,76-os gólátlaggal, míg a svéd Fernström 89,2%-kal és 3,59-es átlaggal teljesített.

18637. Karlskrona - Örebro, 2 (1.75) - Tippmix

Az Örebro 2014-ben jutott fel a svéd első osztályba. Jelenleg a 14 csapatos bajnokság 8. helyén állnak 30 ponttal, a legutóbb 3 meccsüket elbukták. Kicsit pozitív a gólarányuk, 57 gólt lőttek és 54-et kaptak. Idegenben közepesek, 10 meccsből 4-szer hagyták el győztesen a jeget. Legponterősebb játékosuk a 20 pontos Viksten (8+12), őt Johansson követi 18 ponttal (7+11). A kapuban szlovák hálóőr van, Hudacek 91,3%-a a jó, amihez 2,38-as gólátlag párosul.

Utoljára 3 szezonnal ezelőtt játszottak meccset a svéd másodosztályban, tehát nincs mérvadó egymás elleni eredményük. A Karlskrona messze kilóg lefelé az SHL-ből, az Örebro számára itt a remek alkalom, hogy 3 vereség után újra győzelemnek örülhessenek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!