<>

 
 
 
A Heidenheim lendülete fogytán, a Freiburg pedig szinte megállíthatatlanul menetel a feljutás felé. A vendégeket érezzük a meccs esélyesének.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Gödörben lévő csapatot veretünk

A Heidenheim lendülete fogytán, a Freiburg pedig szinte megállíthatatlanul menetel a feljutás felé. A vendégeket érezzük a meccs esélyesének.
Német másodosztály
Heidenheim - Freiburg
Péntek, 18:30

A Heidenheim egész jól kezdte a pontvadászatot, ám ahogy megyünk bele a késő őszbe, úgy fogy el a lendülete. A legutóbbi négy bajnokiján már nem tudtak nyerni Frank Schmidt fiai, ebben a periódusban mindössze egy remi jött össze nekik. Így nem is meglepő, hogy a piros-fehér-kékek lecsúsztak a 9. helyre a tabellán. Most 20 egység áll a nevük mellett, otthon 4-2-2-es mérleggel. Csalóka azonban a kép, ugyanis a sikereiket régen aratták, utolsó két hazai fellépésüket elveszítették. A védelemmel nincs extra baj, viszont a támadósor nem az igazi. Összesített gólkülönbségük 15 mérkőzés után 16-13. A keret nem lesz teljes, egy cserekapus, egy középhátvéd és egy védekező középpályás sérült, egy másik bekk beteg.

Főtipp

Heidenheim - Freiburg, döntetlen nélkül 2 (1.73)

Bátrabbaknak

22319. Heidenheim - Freiburg, 2 (2.35) - Tippmix

A Freiburg tavaly esett ki az élvonalból, idén cél egyértelműen a visszajutás. A piros-feketék vezetik is a tabellát 29 ponttal, holtversenyben a Lipcsével. Christian Streich vezetőedző együttese idegenben 3-3-1-es sort produkált, és óvatosan futballozik, gólkülönbsége 8-5 - otthon 26-14. A formája biztató, a bajnoki szünet előtt volt egy gyengébb periódus, de vasárnap lemészárolta a Paderbornt (4-1). A Brémától igazolt csatár, Nils Petersen remekel, már 14 találatot jegyez. A keretben egy jobb-bekk, egy középső középpályás, egy balszélső és egy támadó sérült, eltiltott nincs.

A Freiburg meglepheti a hazaiakat, akik mintha kisebb gödörben lennének. Az az érzésünk, hogy a vendégek nem távoznak pont nélkül, sőt, elvihetik mind a hármat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!