<>

 
 
 
Az osztrák másodosztályban a házigazda tehet egy lépést a feljutás irányába, ehhez pedig mindössze az elsőszámú kiesőjelöltet kell elvernie.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ez lehet a pénteki tuti tipp

Az osztrák másodosztályban a házigazda tehet egy lépést a feljutás irányába, ehhez pedig mindössze az elsőszámú kiesőjelöltet kell elvernie.
Osztrák másodosztály
LASK Linz - FAC Wien
Péntek, 18:30

Néha az az érzése támadt az embernek az osztrák második ligával kapcsolatban, hogy mintha nem akarna senki feljutni a Bundesliga I-be. Mert aki elől áll, rendre elkezdi hullajtani a pontokat. Most éppen a Wacker Innsbruck áll a tabella élén, de a tiroliak is mintha megtorpantak volna. A LASK jelenleg a 3. 33 egységgel, néggyel lemaradva a listavezető mögött. Otthon azért erősek a fehér-feketék, 6-1-2 (14-4), a formájuk viszont hullámzó: hol nyernek, hol kikapnak, a héten egy elmaradt mérkőzésen vendégként hozták el a pontokat Salzburgból. Oliver Glasner vezetőedző három játékosára nem számíthat a bajnokin: egy középső középpályás, egy balszélső és egy center sérült.

A FAC Wien nem tudja megúszni a kiesést. 18 mérkőzésen 5 egységig jutott a fővárosi alakulat. Idegenben 1-1-7 (5-14) a mutatója, tehát nagyon nem szokták összeverni a kék-fehéreket, de a pontszerzéshez is kevesek. A formájuk gyenge, három vereségből érkeznek Linzbe. A bennmaradásra szinte semmi esély, a 8., még éppen bennmaradó helyen álló Wiener Neustadt mögött 17 pont a lemaradásuk. A keretben egy balbekk sérült immár hosszú ideje.

35176. LASK Linz - FAC Wien, (0-1) 1 (1.60) - Tippmix

A LASK feljutna, egy győzelemmel stabilizálhatja pozícióját a dobogón, sőt, jó esetben előzhet is. A FAC Wien menthetetlen, és tuti, hogy nem ma kezdi meg a felzárkózást. Tükörsima 1-es a tippünk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!